Geçtiğimiz hafta Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay bir açıklamada bulunarak bundan sonra çalışanların performansa göre ödenecekleri ve bunun için de bir firmadan destek alarak bunu uygulayacaklarını belirtmişti.

Bu ayın ilk maaş ödemesinde de bunu gerçekleştiren Belediye Başkanı Süleyman Uluçay'a Belediye çalışanları tarafından tepkiler yağmaya başladı. Bir Belediye meclis üyesi performansa dayalı ödeme için destek alınan şirketin 1-2 yıl önce İngiltere'den  gelip ada'da iş yeri açan ve burasının çalışma koşullarını  dahi bilmeyen bu şirket tarafından yapılması bardağı taşıran damlalardan bir tanesi. 


Birçok Belediye çalışanı sosyal medya hesaplarından Belediye Başkanı Süleyman Uluçay'a veryansın etmeye başladı. Bugün sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Belediye çalışanı ve sendika yönetim kurulu üyesi Kani İldeniz " Bu işçi bugüne kadar maaşa göre performans mi dedi de yağmur çamur sıcak pislik demeden çalıştı dasiz performansa göre maaş diyorsunuz yazık. Kime göre performans partisine goremi? Neye göre kime göre kimse kusura bakmasın bugüne kadar sustuk ses çıkarmadık sabrettik ama kimse de bu işçiyi çöpçü diye ırgat diye okumamış diye hor görünpte dilenciye sadaka verircesine hakaret edemez!" Diye paylaşımda bulundu.


Whatsapp Image 2024 05 01 At 22.23.27 (1)            Whatsapp Image 2024 05 01 At 22.23.27     Whatsapp Image 2024 05 01 At 22.23.26