(14.10.2025...MHA...) İskele Cürümleri Önleme Şubesi’nden “DARBE” operasyonu: 100 gram uyuşturucu ele geçirildi, O.S., A.A. ve E.E.S. tutuklandı.
Son zamanlarda uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuran İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi, yine başarılı bir operasyona imza attı. Cürümleri Önleme Şubesi, “Darbe” adını verdiği operasyonda dün gece üç farklı adreste 100 gram uyuşturucu madde ve sekiz adet uyuşturuculu mantar ele geçirdi.
Mahkemeye operasyonla ilgili bulguları polis memuru Buse Sennaroğlu aktardı. Sennaroğlu, İskele’de devriye gezen İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekiplerinin, zanlı O.S.’yi bir sitenin park alanında araç içerisinde tespit ettiğini ve üzerinde yapılan aramada dört gram, aracında ise 26 gram hintkeneviri bulduğunu söyledi.
Zanlının, konu uyuşturucu maddeyi zanlı 2 A.A.’dan aldığını söylediğini ve adı edilen zanlının sitesine gidildiğinde park alanında tespit edildiğini anlatan Sennaroğlu, zanlının aracında 30 gram hintkeneviri bulunduğunu belirtti. Zanlının, uyuşturucu maddeleri zanlı 3 E.E.S.’ye de sattığını söylemesi üzerine E.E.S.’nin evine gidilerek arama yapıldığını aktaran Sennaroğlu, 39 gram hintkeneviri ve sekiz adet uyuşturucu içeren mantar bulunduğunu mahkemeye bildirdi.
Sennaroğlu, soruşturmanın sürdüğünü söyledi ve zanlıların tutuklu kalmasını talep etti. Yargıç Semra Kaymaklılı, zanlıların üç gün tutuklu kalmasına emir verdi. (MHA)