Genç model eşiyle havaalanında tanışan çapkın milyarder başına geleceklerden habersizdi. 'Para kazanmamın sebebi çekici kadınlarla flört etmek' diyen 77 yaşındaki zengin iş insanı, 25 yaşındaki model eşinin kendisi için hazırladığı korkunç planı tahmin bile edemezdi.
Japon emlak patronu Kosuke Nozaki, kaleme aldığı köşe yazısında Tokyo'nun Haneda havaalanında, Saki Sudo'nun kendisine yardım etmesini sağlamak için bilerek takılıp düştüğünü ve bu şekilde tanıştıklarını söylemişti.
Nozaki, 2018 yılında ölümünden kısa bir süre önce Gendai Business web sitesi için yazdığı bir köşe yazısında, insanlar onu parasının peşinde olduğu konusunda uyarsa bile Sudo ile evlenerek 'mutlu olacağından emin' olduğunu yazmıştı.

GÜZEL KADINLARLA BERABER OLMAK İÇİN SERVET YAPTI 
Kitabın yayıncısının web sitesine göre Nozaki, servetini yoktan inşa etti ve metal hurdalar da dahil olmak üzere neredeyse her şeyi sattı.
Kosuke Nozaki, "Arabalara veya evlere ilgi duymuyorum. Bunun yerine, güzel kadınlarla birlikte olmak için sınırsız bir arzum var" ifadelerini kullanmıştı.
Japon iş insanı, 2016 yılında kaleme aldığı ve "Kişu'nun Don Juan'ı" adını verdiği kitabında, 'Para kazanmamın sebebi çekici kadınlarla flört etmek' diye yazmıştı.
4 BİN KADINLA FLÖRT ETTİ 
Bir emlak işi, içki satış şirketi ve borç para veren bir işletme işleten Nozaki, çok satan otobiyografisinde 4 bin kadına kur yapmak için için üç milyar yen (27.5 milyon ABD doları) harcadığını iddia etmişti.
Milyarderin genç eşi, evlendikten yalnızca birkaç ay sonra milyoner kocasını öldürme şüphesiyle tutuklandı. Yıllar boyunca güzel kadınlar peşinde koştuğunu çekinmeden itiraf eden ve kendini 'Don Juan' olarak tarif eden Kosuke Nozaki, 2018 yılında 77 yaşında akut zehirlenmeden hayatını kaybetti.
İÇKİSİNE UYARICI MADDE KATARAK ZEHİRLEDİ 
Şu anda 25 yaşında olan dul eşi Saki Sudo'nun, Nozaki'ye büyük miktarda uyarıcı vererek öldürdüğü iddia ediliyor. Japon emlak patronunun ölümünden sonra yapılan incelemeler sonucu vücudunda iğne izi bulunmadığı için, zehrin içeceğe karıştırıldığı öne sürüldü.
Gazete haberlerine göre, Sudo'nun kocasının ölümünden önce uyuşturucular hakkında internette araştırma yaptığı iddia edildi. Fransa merkezli haber ajansı AFP, yerel polis ile temasa geçtiğinde yetkililer tutuklamayı onaylamayı reddetti.
Nozkai vasiyetinde, yaşadığı Wakayama vilayetindeki Tanabe şehrine 1,3 milyar yen bağış yapmak istediğini belirtmişti.