64 yaşındaki Belçikalı adam, Endonezya asıllı karısının aslında kadın olmadığını öğrendi. Endonezy asıllı karısının kuzeninden şok eden gerçeği öğrendi. Belçika gazetelerinde adının Jan olduğunu belirtilen 64 yaşındaki adam Endonezya asıllı karısı Monica'nın geçirdiği operasyonu tam 19 yıl sonra öğrendi.
 Belçika’da 19 yıldır evli olan adam eşiyle ilgili öğrendiği gerçeği duyunca duyduklarına inanamadı. 19 yıllık karısıyla mutlu bir evliliği olan adam gerçeği duyana kadar güzel bir evlilik sürdürüyordu. 64 yaşındaki Belçikalı adam, Endonezya asıllı karısının aslında kadın olmadığını öğrendi. Endonezy asıllı karısının kuzeninden şok eden gerçeği öğrendi. Belçika gazetelerinde adının Jan olduğunu belirtilen 64 yaşındaki adam Endonezya asıllı karısı Monica’nın geçirdiği operasyonu tam 19 yıl sonra öğrendi.
19 YIL SONRA ÖĞRENDİ
19 yıldır mutlu olan çift, 1993 yılında tanışmıştı.Belçikalı Jan, Endonezya asıllı karısı Monica ile çok mutluydu. Monica’nın oldukça kadınsı göründüğünü söylüyordu. 45 yaşındaki Jan çocuk sahibi olmak istiyordu ama karısı Endonezya asıllı Monica çocuk sahibi olmak istemiyordu. Belçikalı Jan bu durumu şöyle anlatıyor: “Ben 45 yaşındaydım. Bana çocuk sahibi olmak istemediğini söyledi. Benim de zaten önceki evliliğimden iki çocuğum vardı. Benim çocuklarıma çok iyi bir anne oldu." Karısına aşık olan Belçikalı Jan eşini çok güzel bir kadın olarak görüyordu. 19 yıl süren bu mutlu evlilik eşinin kuzeninin evlerine gelmesiyle bitti. Jan o anı şöyle anlatıyor "Sonra bir gün kuzeni bize ziyarete geldi ve karımın aslında erkek olduğunu ve ameliyatla cinsiyet değiştirdiğini ağzından kaçırdı.” dedi.
DÜNYAM YIKILDI
Jan, durumu açtığı oğlunun da benzer söylentiler duyduğunu söylediğini ifade etti. Jan, o gece eşiyle yaptığı ısrarlı konuşmalar sonucu durumu itiraf ettiğini söyledi. Jan: “Dünyam yıkıldı. Kendisine boşanma davası açtım. Şimdilik aynı evde kalıyoruz ancak ayrı odalarda yatıyoruz.” dedi. >Karısından boşanan Belçikalı adamın ayrılır ayrılmaz kullandı ilk söz ise: “Tevekkeli değil bu yüzden doğru dürüst ütü yapamıyordu.” oldu.