Brezilya'nın Sao Goncala şehrinde yaşayan 23 yaşındaki Dayane Cristina Rodrigues Machado, evliliği bitirme konusunda tartıştığı kocası Andre'yi öldürdükten sonra cinsel organını kesip tavada kızarttı. Evden gelen gürültü sonrası komşuların polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Andre'nin cansız parçalanmış cesedini buldu.

Polis, ayrılmak için konuşan çiftin arasında çıkan tartışma sonrası Dayane'nin kocasını öldürdüğünü belirtti. On yıllık evli olan çiftin yaklaşık iki yıl önce ayrı yaşamaya başladıkları ve birbirlerini görmeye devam ettikleri belirtildi. Beraber bir pizza dükkanı işleten çiftin 8 yaşında bir oğlu ve 5 yaşında bir kızı bulunuyor. Cinayet anında ise çocukların, çiftin yanında bulunup bulunmadığı bilinmiyor.

Cinayet öncesi çiftin bir mekanda içki içtikleri belirtilirken Dayane'nin, avukatı kocasının kendisini öldürmeye çalıştığını bu nedenle kendini savunmak için kocasını öldürmek zorunda kaldığını söyledi. Andre'nin kız kardeşi Adriana Santos, yengesinin abisini aldattığı için intikam amacı ile öldürdüğünü söyledi. Dayane'nin avukatı ayrıca Andre'nin sürekli eşine, ayrılması durumunda başka bir erkekle ilişki yaşamasına izin vermeyeceğini söyleyerek kadını tehdit ettiğini söyledi.