GAÜ’de gerçekleşecek ‘Kıbrıs Psikoloji Zirvesi’ 6 Kasım 2022 Pazar günü GAÜ Uluslararası Spectrum Kongre Merkezinde, 12.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Zirvede; Klinik Psikolojik, Yazar Gökhan Çınar, Psikolog, Yazar Dr. Sinem Durusal, Klinik Psikolog, Yazar Beyhan Budak, Klinik Psikolog, Yazar Ziya Ünlütürk ile 4 ayrı oturum gerçekleşecek.

Etkinliğin organizasyonu; eğitim ve gelişim alanında başarılı işlere imza atmış Alfa Etkinlik, Turuncu Bilet ve RedSky Ajans partnerliğinde gerçekleşiyor.

Söz konusu organizasyon şu başlıkları içerecek;

Klinik Psikolog, Yazar Beyhan Budak: “Bazı İlişkiler Neden Ömür Boyu Sürer?”

Klinik Psikolog,Yazar GÖKHAN ÇINAR:  ''İnsanın Değerlilik İhtiyacı'' /  Klinik Psikolog GÖKHAN ÇINAR

Psikolog, Yazar Dr. Sinem Durusal: “Gerçekten Hepimizin Yakını Bir Narsist Mi? Kişiliğin Karanlık ve Aydınlık Üçgeni”

Klinik Psikolog, Yazar Ziya Ünlütürk: Kötünün Reddi: Kötü Olsan Daha Mı İyi Olurdu?”.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada; 4 oturum şeklinde gerçekleşecek olan Kıbrıs Psikoloji Zirvesi’nde 4 ayrı sertifika verilecek ve etkinlik alanında tüm konuşmacıların kitap imzası etkinliği gerçekleştirilecek.

Alanında uzman isimlerin bir araya geldiği, sosyal hayattan iş hayatına, mesleki gelişimden ilişkilere, çocukluk çağımızdan günümüze birçok popüler konunun işleneceği zirve için detaylı bilgi ve bilet için www.turuncubilet.com.tr adresinden ve 05302500861 ile 08508400861 numaralı telefonlardan ulaşılabileceği de kaydedildi.