Erken Bitcoin (BTC) yatırımcılarının, Bitcoin’in son 5 yıldaki yükselişinin ardından milyonerler haline gelmesiyle dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar da bu milyonerler arasına katılmak için can atıyordu ve parça parça Bitcoin alarak 1 tam Bitcoin’e ulaşmaya çalışıyordu.

BTC'nin 2020'den bu yana ilk kez kısa süre önce 20.000 dolar aralığında işlem görmesiyle, küçük çaplı yatırımcılar en az 1 BTC'ye sahip olma hayallerini gerçekleştirmek için de küçük bir fırsat penceresi buldular.

20 Haziran'da yayınlanan bir rapora göre bir veya daha fazla BTC içeren Bitcoin cüzdan adreslerinin sayısının sadece 7 günde 13.091 adet arttığı görülüyor.

1 BTC'ye sahip toplam adres sayısı önümüzdeki günlerde ani bir düşüş görürken, Reddit'teki kripto topluluğu, bir bütünleştirici olma yolunda ilerleyen yeni kripto yatırımcılarını karşılamaya devam ediyor. Redditor (Reddit kullanıcısı) “arbalest_22”, 14 Şubat 2021'den bu yana birkaç ayda 1 BTC biriktirmesinin toplamda 35 bin dolara mal olduğunu açıkladı. Bitcoin ekosistemi için daha fazla destek gösteren Redditor, 2 BTC'nin üzerinde birikene kadar Satoshi almaya devam edeceğini söyledi. Satoshi, BTC’nin en küçük birimi ve 1 Satoshi 0.00000001 BTC değerinde.

Glassnode verilerine göre, 15 Haziran ile 25 Haziran arasında, 1 BTC'den fazla tutan Bitcoin cüzdan adreslerinin toplam sayısı 873 arttı.