Livly adlı yeni bir uygulama, kullanıcılara kiralarını bir dizi kripto parayla ödeme seçeneği sunuyor. Uygulama, başlangıçta apartman toplulukları için yerleşik bir deneyim platformu olarak geliştirildi.

Livly, kira ödemeleri için kripto para birimlerini (özellikle Bitcoin ve Ethereum) kabul ederek, sakinlerin daha esnek ve kullanımı kolay kira ödeme seçeneklerine yönelik artan talebini karşılamak için emlak teknolojisini en güncel blokzincir teknolojisiyle birleştirecek.

Uygulama hala ev sahiplerine ABD doları olarak ödeme yapabiliyor. Livly geliştiricileri “Maksimum güvenilirlik ve güvenlik sağlamak için yaygın olarak kabul edilen kripto değişim platformlarıyla ortaklıkları aktif olarak gözden geçirdiklerini” söyledi.

Livly Kurucusu Alex Samoylovich, “Kripto para birimlerine sahip sakinlere faturalarını tercih ettikleri yöntemle ödemeleri için ek bir seçenek sunmak istiyoruz. Her zaman konut sakinlerinin rahatlığını artırmanın ve genişletmenin yollarını arıyoruz” dedi.

Livly'nin CEO'su Brian Duggan, "Livly'nin en güçlü yönlerinden biri, modern teknolojiyi kullanarak apartman topluluklarımızın ihtiyaçlarını geliştirme, karşılama ve aşma yeteneğimizdir. Livly her zaman yenilikçi proptech'in ön saflarında yer aldı. Ülke çapındaki sakinlerimiz için kripto para birimini kabul eden ilk yerleşik mobil uygulama olmamız bizim için çok anlamlı.”