Yağışlı havanın Gazimağusa'da akşam saatlerinde yeniden etkili olması öngörüsü nedeniyle Gazimağusa İlçe Emniyet Kurulu bugün yeniden toplandı. 

Gazimağusa Kaymakamlığı'na vekalet eden İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu başkanlığında toplanan kurulda dünden beri kentte aralıksız yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirme yapıldı, kanalizasyon çalışması yapılan yerlerde sürücülerin çok dikkatli olması uyarısında bulunuldu. 

Toplantıya Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, Gazimağusa İtfaiye Şubesi yetkilisi, Sivil Savunma Teşkilatı Gazimağusa Şubesi Amiri, askeri personel katıldı. 

Toplantıda, alınacak tedbirler ele alındı.Aşırı yağışlar nedeni ile kent genelinde yaşanan mağduriyet karşısında, belediye, itfaiye, polis ve sivil savunma ekipleri büyük bir çaba ile çalışmalarını sürdürüyor. 

Toplantıda açıklama yapan Toroslu, Gazimağusa İlçesi şehir merkezinde kanalizasyon çalışmasının devam etmekte olduğunu, bu çalışmalar sürerken yağmurun da etkisiyle bazı çökmelerin meydana geldiğini belirtti. 
Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay  ilgili şirkete çökme olan yerlere acilen dolgu yapılması ve bu yönde yürütülecek çalışma için ekiplerin çoğaltılması talimatını verdi. Bu çalışmalar yürütülürken bu güzergahları kullanacak sürücülerin çok dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.