(28-12-2022...MHA) 
Bugün 28.12.22 tarihinde, Gazimağusa İlçesine bağlı 6 Belediye'den 5'ine mazbataları verildi. 

Yine Gazimağusa İlçesine bağlı olan Beyarmudu Belediyesi'nde itiraz sürecinin tamamlanmadığını bildiren Gazimağusa İlçe Seçim Kurulu Başkanı Melek Esendağlı, konuşmasında yoğun ve kış mevsimi dolayısıyla zorlu bir seçim süreci geçirildiğini belirtirken herkese özverisi için teşekkür etti.

Ayrıca personeli de yoğun çalışmalarından ötürü tebrik eden Esendağlı, "Sizlerin huzurunda personelimizi temsilen mukayiplerimiz Gökçe Hanım ve Cem Bey buradalar, onları ve tüm personellerimizi se tebrik eymek istiyorum. İnanıyoruz ki emekler karşılığını bulmuştur ve bugün kazananları tebrik ediyoruz." dedi.

Esendağlı konuşmasını tamamladıktan sonra sırası ile Belediye Başkanlarını mazbatalarını almak üzere çağırarak mazbatalarını takdim etti. 

İlk olarak Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, ikinci olarak Geçitkale - Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım, üçüncü olarak Mesarya Belediye Başkanı Ahmet Latif, dördüncü olarak Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan ve son olarak beşinci belediye Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir'e mazbataları takdim edildi. (MHA)