Koç

Başkalarının duygusal ihtiyaçlarını çok kolay algıladığınız gibi aynı şeyin size de yapılmasını içten içe arzulayabilirsiniz.

Boğa

Yardımseverlik ana teması günün. Daha çok merhamet ve şefkat göstermeniz gereken olaylar ve durumlarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler

Yaratıcı tarafınız iş ve okul hayatınızda çok güzel sonuçlar almanıza yardımcı olabilir. Zeka ile sezinlediğiniz her şeyi ustalıkla kullanabilirsiniz.

Yengeç

İlahi olana inancın artması, hukuki konularda adalete güvenmeniz olası. Kaygılarınızdan uzaklaştığınızı hissedebilirsiniz.

Aslan

Gelir ve giderlerinizde doğru orantılı artış söz konusu. Aile üyelerinizden gelen etkileşimler bu dalgalanmanın sebebi olabilir.

Başak

İlişkilerinizde adeta konuşmadan anlaşacak kadar uyumlu olmanız söz konusu. Tamamlayıcı unsurlar ile dengelendiğinizi hissedebilirsiniz.

Terazi

Evcil hayvanlarınızla ya da sokak hayvanlarıyla ilgilenmek isteyebilir, onların ihtiyacını karşılarken mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Akrep

Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir, ev yaşamına dair yoğun gelişmeler yaşanabilir. Misafirlerinizle hoş vakit geçirebilirsiniz.

Yay

Ebeveynleriniz, aile büyükleriniz ve kardeşleriniz ile toplanmanızı gerektiren konular olabilir. Kalabalık gruplar sizi bekliyor.

Oğlak

Yazılı belgelerin mevzu olduğu işler, kapılarını aşındırmanız gereken kurumlar olabilir. Yakınlarınızdan yardım alabilir, kolaylıklarla karşılaşabilirsiniz.

Kova

Ne kadar değerli olduğunuzu, her insanın biricik ve kendine özgü olduğunu hatırlatacak deneyimler edinebilirsiniz.

Balık

Keyifli ve huzurlu bir gün. Günün akışına kapılıp beslenmeyi fazla kaçırmamakta yarar var.