12 NİSAN JÜPİTER& NEPTÜN KAVUŞUMU

Yılın en güzel etkisi geliyor. Jüpiter Neptün kavuşumu hayallerin gerçeğe dönüşeceği zaman dilimine işaret ediyor. Bu dönemde belki ruhsal sıkıntılar yaşayabilirsiniz ama aslında derinlerde kalmış karmik tortular gün yüzüne çıkarak arınmasını sağlar. Hayallerinize sınır getirmeyin. Mayıs ayına kadar şans ve bereket, şifa tüm insanlığa geliyor. İlaçlarda, tıpta pek çok buluşlar gerçekleşecek. Bu dönemde doğan çocuklar insanlığa şifa getiren özel insanlar olacaktır.

Ayrıca aşk, sevgi, para ve  fiziksel/psikolojik rahatsızlıklarla ilgili pek çok şifa gerçekleşebilir.

Olumsuz olarak; yağmur ve sel gibi doğa olayları artabilir. Dünya kendi şifası için harekete geçecek.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ  *

Haftaya aşk, çocuk, hobi ya da borsayla ilgilenerek başlayabilirsiniz ama şok edici durumlar içinde kalabilirsiniz. Hafta boyunca ise; evlilik, ilişkilerle ilgili anlaşmazlık ve sorunlar gerçekleşebilir. Ayrıca manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Bunu ilişkinizde, kariyer hayatınızda yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı arttıracak şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca aşk içinde ani fırsatlar var ama bu kişilerle daha gizli kapalı görüşmek isteyebilirsiniz. Hafta sonunda; ilişki ve para konularına odaklanabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA *

Haftaya aşk, çocuk, hobi ya da borsayla ilgilenerek başlayabilirsiniz ama şok edici durumlar içinde kalabilirsiniz. Hafta boyunca ise; evlilik, ilişkilerle ilgili anlaşmazlık ve sorunlar gerçekleşebilir. Ayrıca manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Bunu ilişkinizde, kariyer hayatınızda yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı arttıracak şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca aşk içinde ani fırsatlar var ama bu kişilerle daha gizli kapalı görüşmek isteyebilirsiniz. Hafta sonunda; ilişki ve para konularına odaklanabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER *

Haftaya yakın çevre, kardeşler, eğitim, medya ya da seyahat ederek başlayabilirsiniz ama iletişimde dikkatli olmalısınız. Ayrıca trafikte kazalara açıksınız. Hafta boyunca aşk, flört, çocuk, hobilerinizle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Harcama, ödemeler, borçlarla ilgili sorunlar açığa çıkabilir ayrıca manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Kariyer ve iş hayatınızdan ise biriyle ani şak gündeminize gelebilir. Hafta sonunda; aşk, çocuk ya da gündelik işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ *

Haftaya maddi kaynaklar, para ya da iş hayatınıza odaklanarak başlayabilirsiniz ama ani para çıkışları gerçekleşebilir. Hafta boyunca; aile ve ev hayatınızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İlişki ve evliliğinizde ise manipülasyona maruz kalabilir ve bu ev hayatınızı etkileyebilir. Yurt dışı, eğitim, hukuk konularında ani güzel gelişmeler meydana gelebilir. Hafta sonunda; aile ve aşk konularıyla ilgilenebilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN *

Haftaya kendinizle ilgilenerek ve fiziksel değişim yaparak başlayabilirsiniz. İş hayatınızda ise sorunlar yaşanabilir, dikkatli olmalısınız özellikle de 1-10 Ağustos doğumlu aslanlar kariyer hayatınızda fevri tutumlar sergilemeyin. Hafta boyunca;  yakın çevre, kardeşler, eğitim, medya alanında yeni kararlar alabilirsiniz ama sağlık problemleri yaşanabilir. Hafta sonunda; aile, sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK *

Haftaya içe kapanarak ve duygusal olarak depresif hissederek başlayabilirsiniz. Ani ruhsal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Eğitim, yurt dışı, hukuk konularıyla ilgili ise sorunlar yaşanabilir. Hafta boyunca; maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ama çocuk, flört, hobilerdeki durumlardan dolayı maddi kaynaklarınızla ilgili manipülasyona uğrayabilir ve harcamalarınız artabilir. Hafta sonunda; yakın çevre, kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konularına yoğunlaşarak verimli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ *

Haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ani para çıkışlarına ise dikkat etmelisiniz. Ayrıca boyun bölgesi rahatsızlıklarınız varsa dikkatli olmalısınız. Hafta boyunca;  aile hayatınızda manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Fiziksel değişim yapacaksanız dolunaydan 4 gün sonra yapmaya çalışın yoksa çok ödem gerçekleşebilir. Hafta sonunda; para, ürettiklerinizle ilgilenebilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP *

Haftaya kariyer, iş hayatınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz ama ani  sorunlarla karşılaşabilirsiniz özellikle de kadınlarla ilgili sorunlar yaşanabilir. Hafta boyunca; hastane, hastalık, psikolojik sorunlar yaşayabilirsiniz. İletişimde yakın çevrenizden manipülasyona da maruz kalabilirsiniz. Zihinsel takıntılarınızda sizi psikolojik olarak zorlayabilir. Hafta sonunda; fiziksel değişim yapabilirsiniz. Ayrıca sosyalleşmek için de güzel bir hafta sonu sizi bekliyor.

YAY VE YÜKSELEN YAY *

Haftaya eğitim, hukuk, yurt dışı konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlar yaşanabilir özellikle de boyun bölgesi rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Hafta boyunca; sosyal çevre, cemiyet, topluluklardaki kadınlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ama maddi kaynaklarınıza dikkat etmelisiniz çünkü manipülasyonla para kaybı yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda; duygusal olarak içe çekilebilirsiniz, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak dinmek ve kendinize zaman ayırmak için güzel bir hafta sonu sizi bekliyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK *

Haftaya finans, para, borç, ödemelerle ilgilenerek başlayabilirsiniz ama ani para çıkışları yaşanabilir. İlişkilerde problemlerde yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca; iş, kariyer hayatınızda belirsiz olan konular belirli hale gelecektir. Siz ise iş hayatınızda manipülasyon yapabilirsiniz ama gücünüzü yanlış kullanırsanız manipülasyona da maruz kalabilirsiniz. Hafta sonunda; arkadaşlarınızla beraber güzel zaman geçirebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA *

Haftaya ilişki, evlilik ya da ortaklığınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ama aile içi ani sorunlar gerçekleşebilir. Hafta boyunca; eğitim, uzak akrabalar, hukuk, yurt dışı, hukuk konularında belirsizlikler belirli hale gelecektir. Bu süreçte gizli düşmanlara dikkat etmelisiniz, manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Ayrıca bilinçaltı takıntılarınızdan dolayı sorunlara sebep olabilirsiniz. Hafta sonunda; kariyer ve iş hayatınıza odaklanabilirsiniz ve verimli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK *

Haftaya aşk, flört, çocuk ya da hobinizle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ani sorunlar yaşanabilir.Hafta boyunca;  para, borç, ödemeler, finansal konularda yeni kararlar alabilirsiniz ama baskıya maruz kalabilir manipülasyonla sorunlar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca psikolojinize ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hafta sonunda; eğitim, yurt dışı, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz.