Koç

Her söylenene inanmayın, her gördüğünüzü kabul etmeyin ama hislerinize güvenmekten çekinmeyin. Sizi rahatsız eden şeyler daha ileri gitmenize yardım edebilir.

Boğa

Hayalleriniz için büyük fedakârlıklarda bulunmayı göze alabilirsiniz. Edineceğiniz bu tutum sizi bambaşka amaçlara yolculuğa çıkarabilir.

İkizler

Otorite ve patronlarınızla daha içten bağ kurabilir, çalışan-işveren ilişkisinin dışında güzel ilişkiler kurabilirsiniz.

Yengeç

Ruhunuzun bulunduğunuz yerden başka yerlere ait olduğunu hissedebilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Aslan

Bolluk ve bereketin sizden yana olduğu bir gün. Eşinizle birlikte bunun tadını çıkarma hakkına sahipsiniz.

Başak

İkili ilişkilerinizde ve evliliğinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kutlamalar ve sevinç gözyaşları gününüze eşlik edebilir.

Terazi

Sorumluluklar, ev işleri ve dahası rutinlerde şans sizi kolluyor. Temizlik yaparken bulduğunuz bozuklukları nasıl değerlendireceğinizi düşünebilirsiniz.

Akrep

Bugün keyif günü. Kendinizi sevdiğiniz şeylerle ödüllendirin, hayatın her alanını yaşamaktan haz alabilirsiniz.

Yay

Ailenizle konuşmaya dahi gerek kalmadan onları hissedebilirsiniz. Taşınamaz eşyalar konusunda fikir alışverişi yapmanız gerekebilir.

Oğlak

Duygusal taahhütlerde bulunurken sorumluluklarınızın üstüne çıkabilirsiniz. İlerleyen zamanları düşünerek daha tutarlı olmakta fayda var.

Kova

Duygusal sebepli harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek için buna ihtiyacınız olabilir. Güle güle harcayın.

Balık

Dalgınlık, alınganlık gibi hayatınızdan aldığınız keyfi azaltan hislerle karşılaşabilirsiniz. Herkesin farklı bir hayat yaşadığını unutmayın.