Koç

Üzeri örtülü sorunlar gündeminizde olabilir. Geçmiş ile bugünün hesabı birbirine uymayabilir, hırslı olmamakta fayda var.

Boğa

Göze batan uyumsuzlukları uygun bir dille ifade etmek için daha yapıcı olmayı deneyebilirsiniz. Kuşkularınızı siz yönetin.

İkizler

Kişiler arası ilişkilerdeki başarınız çalıştığınız kişiler tarafından kıskanılabilir, dikkatler üzerinizde.

Yengeç

Yaratım gücü gerektiren her türlü aktivitelerde bulunabilir, beklenmedik kişilerin beğeni ve takdirini toplayabilirsiniz.

Aslan

Yaşadığınız problemleri sözlü olarak dile getirmeye çalışmak zor gelebilir, sizi anlayan insanlarla bir arada olmayı deneyebilirsiniz.

Başak

Sevdiğiniz mekanlara kısa ziyaretlerde bulunabilir, anılarınızı tazeleyebilirsiniz.

Terazi

Mevcut durumlar konfor alanınızı desteklediği için yeni adımlar atmakta zorlanabilirsiniz. Rahatınızı sürdürmek odağınızda olabilir.

Akrep

Geçmişin gözlüğünden bugüne bakarak bazı perspektifleri kaçırabilirsiniz. Eski ben dediğiniz kişinin yine kendiniz olduğunuzu hatırlamanızda fayda var.

Yay

İçinize attığınız yahut oluruna bıraktığınız konuların takibinde olabilirsiniz. Kendinize haksızlık ettiğinizi düşündürecek aydınlanmalar söz konusu.

Oğlak

Göz önünde olabileceğiniz başarılar elde edebilir, kutlamalarda yer alabilirsiniz. İdeallerinizi arttırma ve yenileme kararı alabilirsiniz.

Kova

Kendinizi eksik hissettiğiniz alanlarda önceki tecrübelerinizden yararlanabilirsiniz. Daha çok disiplinli olmanız gerekebilir.

Balık

Mahkemeler, hukuki süreçler gibi konularda yoğun konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Seyahatlerde bulunabilir, planlar kurabilirsiniz.