Koç

Yoğun bir iş günü, bitmek bilmeyen rutin ve düzenlemelerle meşgul olabilirsiniz. Bu esnada sağlığınıza gereken özeni göstermekte zorlanabilirsiniz.

Boğa

Her zaman keyif aldığınız aktivitelerde bulunurken huzursuz ve rahatsız hissedebilirsiniz. Eleştirel gözlemciliği yapıcı kullanmakta yarar var.

İkizler

Evinize ve aile büyüklerinize hizmette bulunmanız, onlar adına yararlı faaliyetler yapmanız gerekebilir.

Yengeç

Sözcükleri kullanırken, kendinizi ifade ederken düşünceli olabilir ve yanlış anlaşılmaktan korkabilirsiniz. Anlamaya çalışırken biri bin yapabilirsiniz.

Aslan

Üzerine kafa yorduğunuz maddi problemlere gelen akılcı tavsiyelere kulak verebilir, pratik çözümlere ulaşabilirsiniz.

Başak

Bugün tarzınız sadelikten yana olabilir. Daha temiz ve yoğun içerikli her şey ilginizi çekebilir.

Terazi

İş yerinizdeki kadın çalışanlarla tartışmalar yaşayabilir, haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Sorunlar, olduğundan daha büyük görünebilir.

Akrep

Sosyal ilişkilerinize titizlenebilir, daha eleştirel bir yapıda olabilirsiniz. Huzurunuzu kaçıran konulara mola vermek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay

Ebeveyn veya aile büyüklerinin duygusal desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Onaylanma ve takdir edilme arzusu sizi daha çok çalışmaya itebilir.

Oğlak

Çocuklarınız ve ortak ilgi alanlarınızla meşgul olabilir, ileriye dönük planlar yapabilirsiniz. Ani gelişen olaylar sizi mutlu edebilir.

Kova

Üzüntüleriniz içinizde derinleşebilir, daha fazla yer kaplamadan paylaşabilir ve aile büyüklerinizden destek alabilirsiniz.

Balık

İlişkilerinize verdiğiniz dikkati kendinize de vermelisiniz. Dalgınlıklar, görünmez kazalara yol açabilir.