Koç

Önce kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın, sonra diğer insanlarınkini. Siz derli toplu bir noktada olmazsanız kime ne faydanız olacak.

Boğa

Seçiminizi bilin ve kararınıza sadık kalın. Karakterinizin gücü, başkalarının sizin ciddi olduğunuzu anlamalarına yardımcı olacaktır.

İkizler

Yapmadığınız veya üzerinde kontrolünüz olmayan bir şey için suçlanmaktan kaçınmak istiyorsanız bugün arkanızı kollayın.

Yengeç

Stresinizi azaltmak için ne gerekiyorsa yapın. Yardım isteyin çevrenizden olmadı bu durumunuzla ilgili gerekirse profesyonel yardım alın.

Aslan

Çok fazla zamanınızı alacak bir işe girmeyi kabul etmeden önce neyle karşı karşıya olduğunuzu bilin. Başkalarının yükünün taşıyıcısı olmak zorunda değilsin.

Başak

Karşılaştığınız her şeye tasasız bir şekilde yaklaşın, işlerinizi daha kolay halledeceksiniz. İyi şans okları yolunuzu seçmenize yardım edebilir bugün.

Terazi

Ayrıntılara dikkat! Peşinde olduğunuz şeyle ilgili kişilere özel dikkat gösterin bugün. Bazen en hain en yakınımızdakidir.

Akrep

Ne kadar az stresli olursanız, gerekli olanı yapmak o kadar kolay olacaktır. Sırt ağrılarına ve sağlığa daha dikkat edin.

Yay

Düşündüğünüz yaşam tarzı değişikliği ile ilgili bilginizi, olanaklarınızı kontrol edin. Boş yere hayaller kurup sonra üzülmek istemezsiniz.

Oğlak

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacaksınız. Suçu çevrenizdeki herkese yüklemeye başlarsanız, bu ters tepecek ve tüm düzeltmeleri size bırakacaktır.

Kova

Duygusal kaygılarınız, siz ve birlikte olduğunuz kişi arasında daha iyi bir diyaloğun kapısını açabilir ama yine de konuşmalara dikkat!

Balık

Aile üyelerinden veya işten birileri maddi manevi çok şey talep ediyorsa, ona “Hop bir dakika!” demeyi öğrenmeniz gerekebilir bugün.