KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Perşembe oldukça zorlu geçecek ama günün komik tarafları da olacak. Bazı yanlış anlamalar yaşayabilir ve küçük kararsızlıklar hayatınızı zorlaştırabilir. Hatta katılmamanız gereken tartışmalara bile girebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ulaşabileceğiniz bazı finansal avantajlar olabilir, ancak katılmadan önce iki kez düşünmek isteyebilirsiniz, çünkü bunlar oldukça yüksek maliyete sahip olabilir.

Bu fırsatı sadece kendinizi şımartmak için kullanıyor olabilirsiniz, bu durumda bunun sonuçlarına da kendiniz katlanmanız gerekecek.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Görünüşe göre bu Perşembe küçük bir mesleki başarısızlıkla karşı karşıya kalacaksınız. Herkesin sizden beklediği gibi, buna tepkisiz kalacaksınız. Ancak, bugünkü başarısızlıklardan bir şeyler öğrenebileceksiniz.

Bugünün tavsiyesi, geçmişiniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilecek bir aile üyesiyle neler olup bittiği hakkında konuşmanızdır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu günlerde, çoğunlukla zihinsel düzeyde kendinizi çok fazla zorluyorsunuz ve görünüşe göre bunların etkileri, sağlığınızı kötü etkileyecek.

Hatta bazı Yengeçler tıbbi yardıma ihtiyaç duyabilirler. Kesin olan şu ki, bu Perşembe hiç sıkıcı bir gün olmayacak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Perşembe, bazı kötü aktivitelerinizi fark ederek sosyal eğilimlerinize daha yakından bakmak isteyebilirsiniz.

Aynı eylemleri tekrar tekrar yapıyor, ancak farklı sonuçlar bekliyor olabilirsiniz. Ayrıca, muhtemelen çevrenizdekilere şu anda cevaplanması mümkün olmayan bazı sorular soruyorsunuz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kişisel bir konuda yakınlarınızdan aldığınız geri bildirimleri anlamaya çalışıyorsunuz ama görünüşe göre oldukça sübjektifsiniz.

Aynı zamanda, işler sizin için oldukça zor görünüyor çünkü durumun doğası gereği, ne kadar uğraşsanız da, insanlar bu konuda açıkça konuşmayacaklar.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İşiniz, bu Perşembe her şeyden daha önemli olacak ve bu yüzden sizinle bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlarınıza karşı oldukça sert davranabilirsiniz.

Bu durum, aynı zamanda, bir aptal olarak algılandığınızı ve artık işleri normale döndürme zamanınızın geldiğini hissettiğiniz için de başınıza geliyor olabilir. Alışverişe çıkmak gibi kendiniz için de bir şeyler yapabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Özellikle bir profesyonelin rehberliğinde yapılırsa, her türlü yatırım size fayda sağlayabilir.

Ayrıca, kendinizi ailenizin önünde göstermeye çok heveslisiniz, bu nedenle bazı kararların alınması için onları zorlayabilirsiniz. Bazı konularda, bu yönteminiz en iyi seçenek olmayabilir ve bazı kötü sonuçlara yol açabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Görünüşe göre bu Perşembe, etrafınızdaki koşullar sizi bazı duygusal sorunları çözmeye zorlayacak ve kendinizi açmanız gerekecek.

İlk başta bu oldukça dramatik gelse de, sonunda bunun en iyi tek seçenek olduğunu anlayacaksınız. Bunun dışında, bu Perşembe, dışarıda vakit geçirmek için güzel bir gün olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Tutkunuz, eğer doğru yerde olursanız, bu Perşembe yeni başarı fırsatlarına dönüşecek.

Ve özellikle çekiciliğinizden yararlandığınız için şansınız olacak. Bulduğunuz şeyle yetinmek istemiyor, daha yüksek bir şey arıyorsunuz. Bununla birlikte, elinizden gelenin en iyisine razı olmayabilecek bazı arkadaşlara dikkat edin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Geleceği şekillendirmek için çok fazla enerji harcıyorsunuz ve size gelen talepler şu anda yerinizi bulmanızı sağlamıyor.

Yakın bir aile dostunun vereceği küçük bir rehberlikle her şey yoluna girecek gibi görünüyor. Ancak proaktif olmanız ve bu desteği önden istemeniz gerekir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu oldukça ilginç bir Perşembe olacak çünkü bazı eski düşmanları yeni arkadaşlara dönüştürmek için bazı fırsatlar var gibi görünüyor.

Herkese neler yapabileceğinizi göstermek için çok heveslisiniz. Ayrıca, küçük ayrıntılara takılmayacaksınız.