Koç

Duygusal gelgitler, bugün isyankâr bir tepkiye sizi götürebilir. İçinizi soğumaya bırakmak en iyisidir. Birilerine ültimatom vermeyin derim.

Boğa

Bugün sadece yapmakta rahat olduğun şeyi yap. Eklenen yükler, hayatınızı değiştirebilecek bir şeyi kaçırmanıza neden olmasın.

İkizler

Bekarsanız yeni insanlarla tanışmak için özel planlar yapın. Öyle durduk yerde kimse kimseyi bulmuyor değil mi? Bu konuda çalışın biraz.

Yengeç

Şikayetler ve eleştirilerle birlikte zorluklarla karşılaşacaksınız ama bu sizi ilerlemekten alıkoymamalı. Daha dikkatli olun bugün.

Aslan

Bugün yapacak çok işiniz varken yavaşlamayın. Şimdi duygusallığın veya duyguların yolunuza çıkmasına izin vermenin zamanı değil.

Başak

Duygularınız konusunda açık ve netseniz çok şey başarabilir, karşınızdaki insanla ilerleme kaydedebilirsiniz bugün. Olaylara daha olumlu yerden bakın.

Terazi

Tanımadıklarınıza iletişim konusunda isteksiz olabilirsiniz ama başarınız için bu gerekli olabilir. Oysa bugün planlarınıza bazı ilginç katkılar almanız da olası.

Akrep

Tam potansiyelinize uygun bir beceri veya yeteneğinizi geliştirin. Ve tabii kendinize severek yapabileceğiniz işlere zaman ayırın.

Yay

Birini bir şeyleri senin istediğin gibi yapması için zorlamaya çalışırsan, bugün ufak tefek sıkıntılar yaşamanız olası. O nedenle olabildiğince sakin olmakta fayda var.

Oğlak

Gücünüz ve öngörünüz, başkalarının hayatınızda nerede durduklarını bugün fazlasıyla ortaya koyabilir. Bundan çok da mutlu olmayacaklar çıkabilir karşınıza.

Kova

Kaçınılmaz olanı kabul edin. İlerlemek istiyorsanız, uzlaşmanız ve çevrenizdeki duruma uyum sağlamanız gerekir bugün.

Balık

Önerileri ele almak, başkalarına olan bağınızı ve samimi ilginizi gösterecektir. En sevdiğiniz kişi veya kişiler için mesela keyifli bir akşam planlayın.