Koç

Zamanınızı mı yoksa paranızı mı bağışlamak isteyip istemediğinize karar vermeniz gereken bir günden geçecek olabilirsiniz. Bugün kararlara dikkat!

Boğa

Kendi işini yap ve kalbinin sesini dinle. Neyi sunmanız, neyi sunmamanız gerektiğini kendinize sormanız gerekecek. Bilgide fazla bonkör olmayın.

İkizler

Geçmiş deneyimler sizi olumlu bir yöne götürecektir. Sonunda, cesaretiniz ve işleri halletme yeteneğiniz için saygı ve popülerlik kazanabilirsiniz.

Yengeç

Bitirmeye söz verdiğiniz iş varsa bugün tamamlayın. Saygı kazanma adına, daha fazla sorumluluk almaya eğilimli olmayın derim.

Aslan

Bugün kendini suçlu hissetme eğilimde olabilirsin. Gereksiz atılımlarda bulunmamak için kendinizi biraz frenlemelisiniz.

Başak

İnatçı bir tavrın düşüşünüz olmasına izin vermeyin. Kıskançlık zaman kaybından, kendinizi sabote etmekten başka neye yaramış ki?

Terazi

Mevcut durumunuzdan memnun değilseniz artık, bugün hiç değilse değişim konusunda kendinizi toparlayın. Tuhaf davranışlarda bulunmayın.

Akrep

Bugün işe yarayacağını bildiğin şeyi yap ve başkalarının senden ne yapmanı istediğine aldırmadan orijinal planlarından sapma derim. Çalış bakalım.

Yay

Planlarınızı daha renkli ve anlamlı bir şekilde tartışın. İşinizi tam yaptığınızdan emin olmanız gereken bir gün. Dikkatinizi toplayın.

Oğlak

Nasıl hissettiğiniz konusunda dürüst olmak ve başkalarının nasıl hissettiğini tanımak, doğru kararı vermek için hayati önem taşıyacaktır.

Kova

İhtiyacınız olmayan alışverişler yapma eğiliminde olabilirsiniz. İnternette indirim günleri yalanına kanmamanızda fayda var.

Balık

Kişisel bir konu sizi bir an için yoldan çıkarabilir, ancak bu tür olayların üstesinden gelebilecek disiplini bugün kendinizde bulmanız olası.