Koç

Saygınlığa ve statüye verdiğiniz önem daha sıkı çalışmanıza olanak sağlayabilir. İçten içe otorite olmak istediğinizi fark edebilirsiniz.

Boğa

Kariyer ve eğitim arasında kalmış olabilirsiniz. İkisini bir arada yürütme arzunuz kendinizi aradan çıkarmanıza sebep olabilir.

İkizler

Maddi kaynaklarınızı tam olarak ele almak ve yönetmek isteyebilirsiniz. İdare konusunda daha baskın olmanız mümkün.

Yengeç

Resmi evrakları ve imzaları erteleyip detaylı düşünmenizde fayda var. Neyi neden istediğinize daha çok odaklanmalısınız.

Aslan

Sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerektiğine dair sinyaller alabilirsiniz. İş hayatınızın yoğunluğu bazı şeyleri boşvermenize neden olabilir.

Başak

Ev idaresi, evi daha iyi bir yer haline getirmek gündeminizde olabilir. Lüks ve konfor ihtiyacı duyabilirsiniz.

Terazi

Aile ve ev yaşamınızda gelişmeler söz konusu. Yeni kaynaklar yada yatırım arayışı içine girebilirsiniz. Gayrimenkul fırsatları söz konusu olabilir.

Akrep

Geçmiş deneyimleriniz ve aile büyüklerinizin tecrübeleri bugünün temelini oluşturabilir. Hayatınızı buna göre dizayn edebilirsiniz.

Yay

Gelirlerinizi arttırmak için kurduğunuz planları yürürlüğe koyacak potansiyele sahipsiniz. Paylaşmanız halinde ailenizin desteğini alabilirsiniz.

Oğlak

Her zamankinden daha kararlı ve istikrarlı bir ruh halinde olabilirsiniz. Kendinizi ileriye dönük refahınıza yönelik çalışmalar içinde bulabilirsiniz.

Kova

İçinizde bir yerler yıkılıyor bir yerlerde yeniden inşaalar sürüyor olabilir. Yeniliklerin çok daha sağlam ve iyi geleceğini söylemek mümkün.

Balık

İstediklerinizi gerçekleştirmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  Somut ve tutarlı sonuçlar elde etmek için başlamanız yeterli.