Adından sürekli sosyal sorumluluk etkinlikleriyle söz ettiren Döveç Group bu kez de 1 Haziran Dünya Çocuklar Günü kapsamında Gazi İlkokulu’ndaki miniklerle buluştu. Uluslararası Çocuk Günü fikri, 1925 yılında Cenevre’de yapılan Çocukların Refahı için Dünya Konferansı’ndan sonra doğmuştur. 54 ülke katılımıyla gerçekleşen konferans’ta Çocukların Korunmasına dair Cenevre Bildirgesi kabul edilmiştir.

Dünya Çocuk Günü adıyla çocuklar arasında ortak duygular oluşmasını, ulusların barış içinde yaşama özlemlerinin pekişmesini amaçlar. 1 Haziran tarihi, 21 ülkede olmak üzere, en yaygın Çocuk Günü’dür.
Çocuklarımızın gününü doyasıya kutlayarak onlara hediyeler dağıtan Döveç Group çalışanları, çocuklarımızın mutluluğu ile içlerinin ısındığını dile getirdi.


"Bir çocuğun yüzündeki gülümsemeye neden olabilmek, bu dünyada paha biçilemez bir duygudur." diyerek söze giren Döveç Group Direktörü Burçin Döveç, "Mutlu nesiller yetiştirmek bizlerin elinde, bugün çocuklarımız için yaptığımız her şey ilerde onların hayatında büyük etkiler bırakacaktır. Unutmayalım ki tüm güzellikler minik bir gülümseme ile başlar.. Bizler de bugün çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeye sebep olduğumuz için hissettiğimiz mutluluk tarif edilemez" dedi.


Gazi İlkokulu müdür ve öğretmenleri ise başta Döveç Group Direktörü Burçin Döveç olmak üzere tüm Döveç Group’a bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.