Gazimağusa Belediyesi’nin bünyesinde faaliyet gösteren  Tenis Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Kasapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile kulübün başarılı sporcuları eğitmenleri Mustafa Ülker ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Arter’e ziyarette bulundu.

Ziyarette, GMB Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu ile birlikte Asbaşkan Arkın Köseoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Avni Ersuner, Mehmet Sonat ile Baş Antrenör Mustafa Ülker ve başarılı sporcular hazır bulundu.

Geçmiş yıllarda da bir çok başarıya imza atan GMB Tenis Kulübü çatısı altında yetişen sporcular, bu yıl müsabakalarda 2021-2022 yılı Lig Şampiyonu ve 16 Yaş Altı Lig Şampiyonu seçilerek kupa kaldırırken, GMB Tenis Kulübü alt yapısından yetişerek bugün Türkiye Milli Takımı’nda yer alan sporcular ve antrenörler bulunuyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter kulübün ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, belediye bünyesindeki sportif çalışmaların başarılı bir şekilde devam etmesinin mutluluk verici olduğunu ifade ederek Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü’nün başkanını, asbaşkanını, eğitmenlerini ve sporcularını başarılarından dolayı tebrik etti.

Diğer kulüplerde olduğu gibi belediyeye bağlı Tenis Kulübü’nün başarılarının ve küçük yaşlardan itibaren her yaş grubuna tenis ile ilgili verilen eğitimlerin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Arter, hem yönetimin hem hocaların hem de sporcuların zaman zaman zor şartlara rağmen hız kesmeden bu sporun gelişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Sporcuları 2022 yılındaki başarıları sayesinde kazandıkları kupalardan dolayı da tebrik eden Başkan İsmail Arter, kulüple gurur duymanın yanında belediyenin her türlü desteğinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu, göreve geldikleri günden beri, Gazimağusa Belediyesi ve Belediye Başkanı İsmail Arter ile uyumlu bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek, desteklerinden dolayı Başkan İsmail Arter’e teşekkür etti. Desteğin kulübe her zaman güç verdiğini belirten Kasapoğlu, yönetim kurulu olarak zaten başarılı olan alt yapı ve eğitmenler sayesinde bu motivasyonla daha da çalışarak başarı elde ettiklerini ifade etti. Hem Gazimağusa hem de ülke tenisi için çok önemli başarıları olan bir kulübün yönetim üyeleri olduklarını belirten Kasapoğlu, 16 yaş ligi, ve büyükler ligindeki başarıların yanı sıra, Türkiye Milli Takımı’na oyuncu ve antrenör vermenin kulüp ve kent için gurur verici olduğunu ifade etti.

Kasapoğlu, uyumlu çalışma ve desteklerinden ötürü Başkan İsmail Arter’e teşekkürlerini yineleyerek hep birlikte daha güzel başarılara imza atma temennisinde bulundu.