Rusya’da yaşayan 37 yaşındaki Instagram fenomeni, üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu canlı yayında itiraf ederek herkesi şoke etmişti. Takipçileri tarafından topa tutulan kadın, bir kez daha tüm dünyada manşet oldu ve skandal ilişkide yeni bir gelişme yaşandı.
Rus internet fenomeni Marina Balmasheva, son aylarda dünyada en çok konuşulan kadınlardan biri oldu. Bunun sebebi ise herhangi bir başarısı değil. Rusya’da yaşayan Instagram fenomeni Marina Balmasheva geçen yıl Instagram hesabından, üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu açıklamıştı. Kilo verme macerasını sosyal medya hesabından paylaşarak şöhrete kavuşan kadın, bu skandal açıklamasından sonra kendini dünyanın dört bir yanından takipçilerinin eleştiri oklarının hedefinde oldu.

EVLİYKEN ÜVEY OĞLUYLA İLİŞKİ YAŞADI


37 yaşındaki Marina Balmasheva'nın eski kocası, katıldığı canlı yayında şoke eden itiraflarda bulunmuştu ve Marina’nın kendisiyle evli olduğu dönemde üvey oğluyla ilişki yaşadığını anlatmıştı. "Gece ikisinin seslerini duydum" diyen kocasına cevap vermek için canlı yayına bağlanan Marina, iddiaları kabul ederek herkesi şoka sokmuştu. Şu anda çok mutlu olduğunu söyleyen kadın, 20 yaşındaki yeni sevgilisiyle mutluluk pozları verip sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaştığında takipçilerinin desteğini bekliyordu. Ancak bunun yerine eleştiri yağmuruna tutuldu. Rus influencer'ın takipçi sayısı 420 binden 410 bine düştü. Bir yandan da dünya çağında manşetlere çıktı ve onu tanımayan kalmadı.