(12-05-2022...MHA)  Mağusa Othello Inner Wheel Kulübü ve DAÜ Turizm Fakültesi işbirliğiyle 11 Mayıs Anneler Günü’nde  “Anne Keki Yapma Etkinliği” yapıldı.

Turizm Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç sözlerine Othello Inner Wheel Kulübü’ne böyle bir etkinliği bu özel günde düzenleme ve ev sahipligi yapma firsati tanıdıkları için teşekkür ederek başladı.

Kılıç, ”Böylesine özel bir günde bu organizasyonu gerçekleştirmek gurur verici. Bu fikri ortaya koyup gerceklestirmek için çaba harcayan tüm kulüp üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Mağusa Othello Inner Wheel Kulübü Kurucu Balkanı Yıldız Başman, konuşmasında “bizim burada esas amacımız gelecekte sağlıkli toplumlar yaratmak için sağlıklı beslenmenin önemini vurgulamaktır.” dedi.

Bu etkinlikteki esas amacın sağlıklı çocuk ve sağlıklı toplum olduğunu belirten Başman konuşmasının ardından Turizm Fakültesi Dekanı Kılıç'a çiçek takdim ederek teşekkürlerini belirtti.

Ardından DAÜ Turizm Fakültesi’nde Anneler Günü çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan tüm anne ve çocukara “Katılım Blegesi” verilerek etkinlik sonlandı. (MHA)