Yarım asırlık geçmişi geride bırakan Noyanlar Şirketler Grubu, İskele ve çevresindeki yatırımlarına 2023 yılına özel 3'ü Long Beach'te, bir tanesi de Geçitkale'de olmak üzere 4 yeni proje ile giriyor.

İskele ve çevresine ekonomik, sosyal ve kültürel değer katan yatırımlarıyla bilinen Noyanlar Şirketler Grubu, 50’nci yılına girerken yepyeni projelerle yatırımlarına devam ediyor.

3'ü Long Beach bölgesinde, biri de Geçitkale'de olmak üzere 4 tane farklı ve modern projeyi 2023 yılında hayata geçirme hazırlığı yapan Noyanlar Şirketler Grubu, yeni ev sahiplerine sosyal, kültürel, sağlık ve birçok alanında özel avantajlar sunuyor.

Projeler hem yerli halka hem yabancılara hem de yatırımcılara özel avantajlar sunuyor!

Projeler hakkında detaylı bilgi veren Noyanlar Şirketler Grubu Satış Direktörü ve Yurtdışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan, 1973 yılından bu yana çok çalışarak kaliteli, güvenilir, çevre dostu ve modern yaşam sunan yatırımlarla birçok kişiyi ev sahibi yaptıklarını ve 50’nci yıla girerken biri Geçitkale, 3'ü Long Beach bölgesinde olmak üzere 4 farklı yeni proje ile hız kesmeden yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

Zarif Noyan, lansmana özel sürpriz fırsatlar sunduklarını kaydederek, sağlıklı yaşam alanlarına ve sosyal alanlara sahip yeni projelerin, 50 ay vade ile sıfır faiz fırsatı, hızlı ve yüksek kira getirisi garantisi ve yüksek değer artışı avantajı bulunduğunu vurguladı.

Noyan, Long Beach'te yer alacak tüm konutların, İskele ‘de inşa edilen yeni özel Sağlık Merkezi’nin de çok yakında hizmet vermeye başlayacağına dikkat çekti.

Long Beach ve Geçitkale’de sosyal alan çeşitliliğine sahip çevreye duyarlı 4 yeni proje

Long Beach bölgesindeki yeni yatırımlardan Sea Breeze 224 konutluk bir proje olduğunu belirten Zarif Noyan, bu projede, stüdyo ve stüdyo penthouse tipi dairelerin yer aldığını aynı zamanda havuz, restoran, açık otoparkı bulunduğunu kaydetti. Zarif Noyan, stüdyo ve stüdyo penthouse tipi bu modern tatil tipi dairelerin Akdeniz’e ve deniz kenarındaki birçok aktiviteye sadece 800 metre mesafesi bulunmasının da büyük avantaj olduğunu vurguladı.

Long Beach bölgesindeki bir diğer yatırımın 1500 konutluk dev proje Ocean Life Residence olduğuna işaret eden Zarif Noyan, bu projede yarı olimpik yüzme havuzları, açık ve kapalı otoparklar, alışveriş birimleri, mağazalar, kafeler, yürüyüş ve bisiklet yolları, yeşil alanlar, çocuk parkları, dünya mutfaklarının olduğu restoranlar ve bodrum katta özel akvaryumlu restoranın yer alacağını kaydetti.

Noyanlar Şirketler Grubu Satış Direktörü Zarif Noyan, Long Beach ’teki bir diğer yatırıma da değinerek bölgenin kalitesini değiştireceğine inandığı Bellagio olarak belirlenen marka projenin 281 konuttan oluştuğunu ve içerisinde, restoran, bar, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor salonu, kapalı açık otopark, spa, sauna ve Türk hamamının yer alacağını belirtti.

Kuzey Kıbrıs’ın lokasyon olarak en avantajlı ve ulaşılabilir yerleşim yerlerinden olan Geçitkale'de yer alacak The OLEA Residence konut projesinin de heyecan verici olduğunu belirten Zarif Noyan, 600 konuttan oluşacak projede yeşile ve Kıbrıs’ın Akdeniz kültüründe yaşam tarzını her dönem efsanelerle ve güzelliği ile etkileyen zeytine önem vererek geniş yeşil alanların olduğu, kapalı ve açık yüzme havuzu, spa, masaj ve spor salonunun bulunduğu Wellness Center’in yer alacağını söyledi. Zarif Noyan, ayrıca, The Olea Residence konut projesinin konumunun, Ercan Havalimanına 25 dakika, Mağusa’ya 25, Lefkoşa’ya 35, kuzey sahiline 15 dk., İskele Long Beach’e de 15 dakika mesafede bulunduğunu, bölgeye değer katacağını ve diğer projelerle devamının geleceğini kaydetti. Noyan ayrıca projedeki fiyatlandırmalar ile halkımızın bu kaliteli konutlara ve yaşam tarzına ulaşabilir seviyede olacağını belirtti.

Başarının kaynağı, profesyonel satış ekibi

Zarif Noyan, tüm dünyanın Covid 19 pandemisini yaşadıktan sonra normalleşmeye başladığını ve yatırımcıların Kuzey Kıbrıs'a ilgi göstermeye devam ettiğini belirterek, katıldıkları fuarlarda projelerini en iyi şekilde tanıtmaya devam ettiklerini söyledi.

50 yılı geride bırakan Noyanlar Şirketler Grubu'nun güçlü bir ekibe sahip olduğunu kaydeden Zarif Noyan, beklentilere cevap verebilen profesyonel bir satış ekibi ve takım ruhu sayesinde başarıyı üst seviyede ve sürdürülebilir tuttuklarını vurguladı.