Son Dakika: Reuters haber ajansı, Somali'de Türklere yönelik bombalı saldırı düzenlendiğini duyurdu. Türk inşaat şirketi personeline yönelik gerçekleşen saldırıda 4'ü Türk 11 sivilin yaralandığı duyuruldu.

Reuters haber ajansının son dakika olarak geçtiği habere göre, Somali'nin başkenti Mogadişu'nun 30 km dışında Afgoye kasabasında bombalı araçla düzenlendi.

TÜRKLERİ HEDEF ALDILAR

Türk inşaat şirketi çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen saldırıda bombalı aracın personelin yemek yediği lokantaya daldığı duyuruldu.

Reuters'a konuşan Nur Ali isimli bir polis memuru, "Hızla giden bomba yüklü araba Türk mühendislerin ve Somalili polislerin olduğu restorana daldı. Yaralıları bilmek için henüz erken" dedi.

Reuters'a konuşan bölgedeki bir dükkan sahibi olan görgü tanığı Farah Abdullahi, "Güçlü bir patlama duyduk. Patlamadan önce çok sayıda Türk mühendis ve zırhlı araç, Somali polisi olay yerindeydi" dedi.

Görgü tanıkları, "Bir çok insanın ambulansa taşındığını gördük ancak ölü veya yaralı olup olmadıklarını bilmiyoruz" dedi.