Dün saat 12:00 sıralarında, Ercan Havaalanı’nda, KKTC'ye giriş yapan C.A.(E-46)’ya narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi sonucu üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde ve yaklaşık 0.5 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındı. Şahıs tutuklandı.

Saat 16:00 sıralarında, Girne’de Dr. Salih Miroğlu Caddesi üzerinde, bir araç içerisinde şüpheli olarak görülen E.K.(E-28) ve Ö.K.(E-23)’nin aracında yapılan aramada, yaklaşık 5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ve içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde tütün ile karışık ucu yanık sarma sigara bulundu.

Aynı gün saat 19:30 sıralarında, Girne’de şüpheli olarak görülen Y.G.(E-31)’nin üzerinde yaklaşık 1,5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulundu. Şahıs tutuklandı.

Saat 19:45 sıralarında, Gazimağusa’da, M.B.(E-29)’nin evinde polis tarafından yapılan aramada, yarım gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulundu.