(18-1-2023 …MHA…..). Geçtiğimiz akşam saat 02.35 sularında Girne Karaoğlanoğlu’nda bir aracın üzerine yanıcı madde dökülerek aracı ateşe veren şahıs her yerde aranıyor. 
Mini Cooper Arabasının üzerine komple benzin dökülmüş ve ateşe verilmiş halde gören araç sahibi itfaiyeyi arayarak yardım istedi olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale ederek yanan aracı söndürdü fakat araç kullanılamaz hale geldi.
Üzerine yanıcı madde dökülen ve yakıcı olarak da bez parçaları da araç üzerine atılarak yakılmaya çalışıldı. Araç üzerinde araştırma yapan polis ekipleri aracı yakmak için benzine batırılmış bezler bularak emare olarak alındığı öğrenildi. 
Aracı yakan şahsın ise bir evin güvenlik kameralarından tesbit edildiğini ve en yakın zamanda aracı kundaklayan şahsın bulunması için polis ekiplerinin,incelemelerini devam ettikleri bölgede bir çok güvenlik kameralarının daha incelendiği belirtildi . 
Arabayı kundaklayan şahsın aracın yanına cadde üzerinden yürüyerek gelip yakması ve daha sonrada olay yerinden koşarak kaçması bölgede bulunan kameralardan tesbit edildiği öğrenildi .(MHA)

ajmhytfvhjjfgkü