Gazimağusa Belediyesi’nin himayelerinde, Polatpaşa İlkokulu’nun organizasyonunda ve City Mall Avm’nin ev sahipliğinde, bu yıl birincisi gerçekleştirilecek olan “ 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı için öğrencilerin yer alacağı bir dizi etkinlik düzenleniyor. Yapılacak işbirliği konusunda Polatpaşa İlkokulu Yöneticisi Şirin Zaferyıldızı, City Mall AVM Pazarlama Müdürü Ece Marangozoğlu ve Polatpaşa İlkokulu Müzik Öğretmeni Eğitmen Sanatçı Soyhan Bilgeer, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ‘i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette etkinliklerin kapsamı ve düzenlenecek olan törenin detayları görüşüldü.
Etkinliğin ilki, 10 Kasım Pazar günü Polatpaşa İlkokulu öğrencilerinin ‘Atatürk ve Cumhuriyet’ konulu resim çizme ve şiir yazma yarışması sergisi ile başlayacak. Sergi, 10 – 15 Kasım tarihleri arasında City Mall AVM’de saat 10.00- 22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

15 Kasım Cuma günü saat 14.00’da City Mall AVM’de; Gazimağusa merkez ilkokulları korolarının katılımı ile ‘Korolar Atatürk İçin Söylüyor’, Cumhuriyet Bayramı töreninde ise okullar; müzik ve dans gösterileri ile ziyaretçilere tam bir bayram coşkusu yaşatacak.

10 Kasım Atatürk’ü Anma ve 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı töreni ile sonlanacak. (MHA)