Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, Pazartesi okulların açılacağını açıklayarak, yüz yüze veya çevrim içi olarak eğitime devam edileceğini söyledi.
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, bir televizyon programına katılarak, okullar hakkında açıklama yaptı.

Amcaoğlu, Pazartesi günleri okulların açılacağını söyleyerek, yüz yüze veya çevrim içi olarak eğitime devam edeceğini söyledi.

Haziran sonuna kadar eğitimin kesintisiz devam edeceğini söyleyen Amcaoğlu, “Eğitimin devam etmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“BUGÜN HER ŞEY NETLEŞECEK”

Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin alacağı kararlar çerçevesinde eğitimin yüz yüze mi yoksa çevrimiçi mi olacağının bugün netleşeceğini belirlenen Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Amcaoğlu, yüz yüze eğitimin sürdürülebilir olmasının önemine dikkat çekti.

Amcaoğlu, pandemi sürecinde öğrencilerin yeterince mağdur olduğunu belirterek, “Bizim tek düşüncemiz, eğitimin devamlılığıdır” ifadelerini kullandı.

“ÖNCELİĞİMİZ AŞI…”

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, önceliklerinin şu anda aşı olduğunu dile getirerek, öğretmenlerin ve idari personellerin aşılanması için Sağlık Bakanlığı’na yazılı olarak bu isteklerini ilettiklerini vurguladı.