Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre  13.02.2020 tarihinde, 20:00-24:00 saatleri arasında, Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimler sırasında bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler gece kulüpleri, pansiyonlar, yatı evleri ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerler ile seyir halindeki araçlar kontrol edildi.

Denetimler kapsamında, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam dokuz kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise 850 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 122 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken 3 araç ise trafikten men edilmiştir.
İskele’de gerçekleştirilen denetimler sırasında bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri, kumarhaneler ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edilmiş olup, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam dört kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise toplam 270 araç kontrol edilmiş, suç işlediği tespit edilen 69 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.