Bazı basın ve yayın organları son günlerde 19 Eylül 2021’de yapılması planlanan yazılı sınavların ertelendiği hatta iptal edildiği veya edileceği yönünde yayın yapmıştır.

Bu asılsız haberlerden ve dedikodulardan dolayı Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı olarak tüm adaylara ve kamuoyuna bir açıklama yapma ihtiyacı duyduk.

19 Eylül 2021 tarihinde Gümrük Ve Rüsumat Dairesi’ne ait IV. Derece Muhafız, I. Derece Gümrük ve Rüsumat Memuru, II. Derece Gümrük ve Rüsumat Memuru, I. Derece Muhafız, II. Derece Muhafız, III. Derece Muhafız olmak üzere toplamda 6 münhal mevkiinin yazılı sınavları web sayfamızda da ilan edildiği gibi planlanan tarihte yapılacaktır. İlerleyen günlerde sınavların yer ve saati khk.kamunet.net adresli web sayfamızdan ve sms yoluyla tüm adaylara duyurulacaktır.

KAMU HİZMETİ KOMİSYONU BAŞKANLIĞI OLARAK BASIN VE YAYIN YOLUYLA YAYILAN ASILSIZ VE YANLIŞ HABERLERE KULAK ASMAYIP KURUMUMUZ VE İCRAATLARI HAKKINDA EN DOĞRU BİLGİYİ ALMAK İÇİN HER ZAMAN khk.kamunet.net ADRESLİ RESMİ WEB SİTEMİZİ TAKİP ETMENİZİ RİCA EDERİZ.