Sosyal Medya

İki çocuk sahibi kanser hastası olan İnci Avcı isimli bir anne, devletin bayram üstü maaşları ödemediğini ileri sürerek, sosyal medya hesabından mağduriyetini şu sözlerle ifade etti.

“Yazmak ve yazmamak arasında gittim, geldim. Böyle şeyleri de yazmayı hiç sevmem ama bilin istedim... Beni bilen biliyor ikinci kez kanserle savaşıyorum. İki evladıma bakıyorum. Onlara annelik, babalık yapıyorum. Şimdiye kadar hep ayaklarımın üstünde durdum ve duruyorum. Devletten aldığım bir maaş var. Her ayın 27 ve 28’i arası ödemeler olurdu. Dün bekledim para yok. Bugün gene bekledim gene para yok, birkaç yeri aradım ve maaşların yatmadığını öğrendim. Daireye gittim ve bana yoklamaya katılmadığımız için maaşlarımızın yatmadığını bir memur tarafından söylenince öğrendim. Şimdi sorarım bunu beklediniz bayram öncesi mi aklınıza geldi”

“MAĞDUR ETMEYE HAKKINIZ YOK”

İnci Avcı isimli vatandaş, bayram üstü böyle bir mağduriyetin olmasından dolayı çocuklarına bir şey alamayacağını, ev kirasını geç ödeyeceğini ifade etti.

Paylaşımda yer verilen sözler şu şekildedir:

“20 gün önce aklınız neredeydi ya da bayram sonrası yapsaydınız beni böyle mağdur etmeye ne hakkınız var. Benim evim kira, iki çocuğum var. Kiramı bir hafta sonra öderim sorun yok peki ben çocuklarımla ne alabileceğim; hiçbir şey…"

“120 KİŞİYE YAKIN MAĞDUR VAR”

Avcı, kendisi ile birlikte 120 kişinin daha mağdur edildiğini paylaşımında belirterek şu sözlere yer verdi:

“Sadece ben mağdur değilim. 120 kişiye yakın mağdur olan insanlar var. Benim gibi siz şimdi gidin bayram kutlayın. İyiyi oynayın. Söyleyecek çok şey var da söylemiyorum. Son olarakta umarım bizim geçtiğimiz yollardan yolunuz geçmez” diyerek sitemde bulundu.