Gazimağusa, İskele, Yeniboğaziçi İmar Planı için görüşleri sorulmadı. Oysa ne buyuruyordu İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars” Kıbrıslı Türk Yatırımcılar Korunacaktır” Ee nasıl koruyorsunuz Sayın Bakan.

Dibimizde İsrailli yatırımcılar 15 katlı apartmanlarını dikerlerken bizim hemen dibinde satın aldığımız arazileri patates tarlasına çevirerek mi? Üstelik siz hukuk okunuz ve avukatlık mesleğini siyasete girmeden önce icra ettiniz. Bu mu sizin adalet anlayışınız? Sözleriyle İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars’ın adaletini sorguladı ve yasalar ve düzen hakkında isyan etti.

ALİ ÖZMEN SAFA İZİNSİZ İMAR PLANI YAPTI MI?

İş İnsanı Ali Özmen Safa’ya ait Yarköy sınırları içerisinde bulunan Elan Properties Ltd adına kayıtlı olan inşaat alanında bazı yapıların ruhsatsız olduğu iddia edildi.
Ali Özmen Safa’ya ait yine aynı parseller içerisindeki Havuz ve Tenis Kortunun da tarımsal arazi üzerine inşa edildiği ve projelerinin bulunmadığı ortaya çıktı.Haber Merkezimizin elde ettiği bilgilere göre 3 adet Zemin+3 Kat toplu konut projesi için de İskele Belediyesinin defalarca uyarılarına rağmen ruhsatlandırılmadığı ortaya çıktı.

SAFA’YA AİT KALKINMA BANKASINA YÜKLÜ MİKTARDA ÖDENMEMİŞ BORÇ VAR
Ali Özmen Safa’nın Star Kıbrıs adına Kalkınma Bankasından 2006 yılında 629,900 Euro yatırım kredisi alındığı, bu kredinin de 2008-2010 yılları arasında kullandığı ortaya çıktı. Safa’nın Kalkınma Bankasından alınan yüklü miktardaki kredileri ödemediği için mahkemenin belirlediği 58,664 Euro’yu da 9 aydır ödemediği ve toplam borcun da bugün itibarıyla 316,325 Euro’civarında olduğu ortaya çıktı.



ALİ ÖZMEN SAFA’DAN IRKÇI SALDIRI

‘Dibimizde İsrailli yatırımcılar 15 katlı apartmanlarını dikiyor’!!
Şirket direktörü doğma büyüme İzmirli olan Afik Group’a her cümlesinde ırkçı bir yaklaşımda bulunan Ali Özmen Safa,akıllara şu soruyu getirdi.Acaba mallarını AFİK Group’a satamadığı için mi bu şekilde ırkçı ve mesnetsizce saldırıyor?

Afik gruba şahsi bir husumeti olduğu anlaşılan Safa’nın asılsız iddiaları ısrarla sürdürmeye devam ediyor.