Beyarmudu İlkokulu yenilenen Atatürk büst açılışı geçtiğimiz gün gerçekleşti.



Beyarmudu İlkokulu yenilenen Atatürk büst açılış konuşmasını Okul Müdürü Yılşen Sarper yaptı. Sarper, “Büstün yenilenmesine katkıda bulunan okulun eski öğrencisi olan Prof.Dr. Ahmet Bayar ve eşi Emel Bayar’a, Belediye Başkanı İlker Edip’e ve Okul Aile Birliğine teşekkür etti.



Açılışa katılan ve Atatürk büstünün yenilenmesine destek olan Prof.Dr.Ahmet Bayar davet için teşekkür etti ve öğretmenlerin geçmiş öğretmenler gününü kutladı.



İlköğretim Müdürü Hakkı Başarır, “Mücadeleyi asla bırakmayacağız, Atatürk fikirlerinin yaşatılması için gereken herşeyi yapacağız” dedi ve açılışta bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.



Son olarak Beyarmudu Belediye Başkan İlker Edip, Çocuklara en iyi hizmeti vermek görevimiz, her zaman destek olmaya hazırız’’dedi. Aramızda bulunan herkese teşekkür ederim. En büyük teşekkür büstün yenilenmesine maddi destek sağlayan Prof.Dr.Ahmet Baya’a diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Açılışı Belediye Başkanı İlker Edip,Prof.Dr.Ahmet Bayar Ve Bakanlık Müdürü Bünyamin Merhametsiz yaptı. Büstün açılışından sonra ilkokul öğrencileri folklör oynadı. (MHA)