Lefkoşa’da kendisine omuz attığı gerekçesi ile tartıştığı iş arkadaşını bıçakla yaralayan Erol Özer’in aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Özer, dün teminat talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Lefkoşa’da aralarında çıkan tartışma sonucu iş arkadaşını bıçakla yaralayan Erol Özer dün yeniden yargıç huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede ifade veren polis memuru Mustafa Sensev, zanlının “Yaralama”, “Vahim zarar”, “Kanunsuz bıçak taşıma”, “kavga” suçlarından tutuklandığını belirtti.

Sensev, 27 Aralık 2019 tarihinde, saat 08.30 raddelerinde Lefkoşa’da bir büfede paketçi olarak çalışan Erol Özer’in kendisine omuz attığı gerekçesi ile aynı iş yerinde garson olarak çalışan Nadir Karavelioğlu ile kavga ettiğini anlattı.

Mustafa Sensev, Özer’in kavga sırasında kanunsuz olarak elinde bulundurduğu henüz tespit edilemeyen kesici ve delici bir cisim ile Nadir Karavelioğlu’nun sol kolundan ve sol karın bölgesinden yaraladığını mahkemeye aktardı.

Polis memuru Mustafa Sensev, Erol Özer’in olay mahallinde tespit edildiğini Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nden temin edilen derdest emri ile tutuklandığını anlattı.

Sensev, Karavelioğlu’nun taburcu olduğunu söyleyerek, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Temay Sağer, zanlının 1 ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.