( MHA- 01-08-2021 ) Bugün saat 04:55 sıralarında Çınarlı Kavşağı- Mallıdağ arası yol üzerinde bulunan evde, mangal yaktıktan sonra mangal içerisinde bulunan közün soğuduğunu sandıktan sonra çöp bidonuna dökmesi üzerine yangın çıktı.

Yangında 8 dönümlük alanda bulunan selvi ve yabani zeytin ağaçları zarar gördü. Olay yerine gelen Geçitkale İtfaiye ekipleri ve köylüler tarafından yangın söndürüldü. Polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Polis Basın Subaylığ'ndan yapılan açıklama ise;

Geçitkale Mallıdağ arasında bu sabah saat 05.00 sıralarında yangın çıktı. Geçitkale itfaiyesi ve bölge halkı yangına müdahale etti. Tarlaların traktörle sürülmesiyle yangının yayılması önlendi. 

Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre; Geçitkale - Mallıdağ arasında, yaklaşık sekiz dönümlük arazi içerisinde, tespit edilemeyen bir sebepten dolayı çıkan angın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucu makilik alan ve içerisinde bulunan 150 adet selvi ile yabani zeytin ağaçları ve bir şahsa ait bahçe evinde bulunan çocuk oyun evi yanarak zarar gördü. Soruşturma devam ediyor.

(MHA)