Kuzey Kıbrıs‘a farklı soluk getiren City Mall Alışveriş  Merkezi,sömestr tatilinde çocuk misafirlerine keyifli zamanlar geçirten birbirinden renkli aktivitelere yer verdi.
1 Şubat tarihinde başlayan Sömestr  Şenliği , 15 Şubat’a kadar özel  aktivitelerle City Mall AVM ziyaretçileri ile buluşacak.
City Mall AVM Sömestr Şenliğinde; tiyatrodan pandomime , zeka oyunlarından , dans showlara ,mini sirk den yetenek yarışmalarına kadar birçok farklı aktivite  hazırlandı.
07,08 ve 09 Şubat tarihlerinde City Mall AVM Sahnesinde, Türkiye’den Kelebek Dokunuşu Sanat Evi'nin hazırladığı Çocuk müzikali "Müzikaller Ülkesi”, Pandomim, “Konuşan Vicut “Mini sirk,Mini Dans etkinlikleriyle yer alıyor. Bu  sene  yeni bir etkinlik olan  Barış Manço’nun Adam Olcak Çocuk yarışması da sömestr şenliğinde yer alacak.


07 ve 09 Şubat tarihlerinde Cıty Mall Avm aktivite alanında yer alan çocuk müzikali “Müzikaller Ülkesi”, 40 dakikalık müzikli – danslı bir çocuk oyunu. Oyunda ; Türkiye’den ve dünyadan çocuklarımızın sevdiği ünlüler sahneye gelecek , dans edecek,komedi gösterileri ve skeçler oynayacaklar.
Müzikaller Ülkesinde çocuklar; hem gülecek hem de müziğe doyacaklar. Renkli kostümler ve ilgi uyandıran gösterileriyle “Müzikaller Ülkesi “KKTC’de ilk olacak.
City Mall Sömestr Şenliği  7,8,9 Şubat günlerinde  saat 14.00-18.00 saatleri arasında  City Mall Avm aktivite alanında ücretsiz olarak gerçekleşecektir. (MHA)