Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi eski Başhekimlerinden Doktor Bülent Dizdarlı, Cumhurbaşkanlığı’na bağlı İki Toplumlu Sağlık Komitesi’nden ayrıldığını duyurdu.

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden “bir görevin sonuna geldik” başlığıyla paylaştığı açıklamasında, kurulduğu günden bu yana, 12 yıldır görev aldığı Komite’den ayrılma kararını, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesince aldığını belirten Dizdarlı, “On iki yıl boyunca değişik arkadaşlarla oluşturulan komite çalışmalarında hedeflediğim noktaya ulaşamasak da az şey de başarmadık” dedi.

Açıklamasında, “İki toplumlu komitenin Türk-Rum, en eski üyesi olarak oluşan hafızayı genç arkadaşlara nakletmenin gönül rahatlığıyla ayrılıyorum” diyen Dizdarlı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“BİR GÖREVİN SONUNA GELDİK

Kuruldu kurulalı, yaklaşık 12 yıldır görev yaptığım İki Toplumlu Sağlık Komitesinde ki görevimden ayrıldım.

Kararımı Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi vermiş koordinatörüme de bildirmiştim. On iki yıl boyunca değişik arkadaşlarla oluşturulan komite çalışmalarında hedeflediğim noktaya ulaşamasak da az şey de başarmadık.

İki toplumlu komitenin Türk-Rum, en eski üyesi olarak oluşan hafızayı genç arkadaşlara nakletmenin gönül rahatlığıyla ayrılıyorum

Bu vesileyle emeği geçenlere bir kez daha teşekkürler. Komitede devam edecek ve yeni girecek arkadaşlara da başarılar.

Not: Geçen gece iki toplumlu sağlık komitesinin Türk üyeleriyle  bir araya geldik. Fotoğraf o yemekten bir anı yansıtmaktadır”