Uluslararası yaşanan Pandemi sürecini online derslerle başarıyla tamamlayan Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu,  10. Mezuniyet Töreni’ni 18 Haziran 2021 Cuma günü okul alanında, sosyal mesafe koşullarına uygun bir düzenlemeyle gerçekleştirdi.

Uzun bir aranın ardından öğrenci, veli ve öğretmen buluşmasında büyük heyecan ve coşku yaşandı. Mezunları yeni yaşantılara, yeni başarılara uğurlamanın vakti gelmişti. Evlatlarını binbir emekle yetiştiren anne ve babaların, öğrencilerini Atatürk İnkilapları ışığında; bilimsel, çağdaş ve akılcı bir anlayışla geleceğe hazırlayan okul müdürü ve öğretmenlerin gururu büyüktü.

Kuzey Kıbrıs Doğa Okulları Koordinatörü Orhan SÜSLÜ ve Doğa Koleji Müdürü Beran TANSELOĞLU’nun da katıldığı törende Doğa İlkokulu Müdürü Şansel FIRTINAER ve Doğa İlkokulu Öğrenci Konseyi Başkanı Una SARAÇLI’nın yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından, öğrencilerin kısa veda mesajları büyük beğeni topladı.

Mezun olmanın mutluluğunu, okuldan ayrılmanın hüznünü birlikte yaşayan öğrencilere; Tamamlama Belgesi, plaket ve karneleri verildi. Geleceğe dair umut dolu söylemler ve  arkadaşlığa dair anlamlı sözler verildi. Hep birlikte söylenen Doğa Marşı’nın coşkusuyla tören sona erdi.