Doğu Akdeniz Doğa Koleji 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı diploma töreni Doğu Akdeniz Doğa Koleji’nde dün akşam ailelerin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerin bu anlamlı günlerinde Okul Müdürü Beran Tanseloğlu yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz, 15 farklı ülkeden öğrencilerimiz var ve uluslararası standartlarda eğitim alıyorsunuz önemli olan bunu ileriye taşımaktır. Sizlere son bir ders olarak geleceğe ışık tutacak ümidiyle sizlere tavsiyelerim var alacağınız diplomalar sizin başarınızın bir belgesidir. İleride ki üniversite yaşamınızda bizleri temsil edeceksiniz" ifadelerini kullandı.
Okul birincisi Nağme Bilgehan, en başarılı ikinci öğrencisi Celal Konuklu ve üçüncü öğrencisi Mustafa Adaoğlu oldu.

Okul birincisi Nağme Bilgehan yaptığı konuşmada, "Malesef bir çok insan Covid-19 ile savaş verirken bizlerde bunların psikolojik sonuçlarından oldukça etkilendik. Bu süreçte beni seven insanların değerini daha da anladım onlar hep bizim yanımızda bizlere destek verdiler. İyisi ve kötüsüyle ilkokul,ortaokul ve lise eğitimimi Doğa Okullarında okudum her adımda beni destekledikleri için okuluma çok minnettarım" dedi. 

Konuşmaların ardından öğrencilere diplomaları dağıtıldı ve ardından düzenlenen kep atma töreniyle öğrenciler 2019-2020 eğitim öğretim yılını sonlandırdılar. (MHA)