Döveç Group, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çevre dostu girişimlerine hız kesmeden devam ediyor. ‘"Geleceğe Temiz Bir Nefes’’ sloganı ile yola çıkan Döveç Group İskele Sahilini temizledi. Sahil kenarında bulunan çok sayıda izmarit, cam, plastik şişe ve naylon poşetler ve benzeri atıklar toplandı.

Yapılan sosyal sorumluluk projeleri ile toplumda duyarlılık ve sorumluluk bilinci oluşturmayı hedefleyen Döveç Group, çevre ve insan ilişkisinin sürdürülebilir bir yapıda yürütülmesi için girişimlerde bulunuyor. Sağlıklı bir yaşam sürebilmek ve gelecek nesillere temiz bir nefes bırakabilmek için bugün herkesin harekete geçmesi ve aksiyon alması için çalışmalar yürütüyor.

Döveç Group Yönetim Kurulu Üyesi Buğra Döveç, “Geleceğe Temiz Bir Nefes” etkinliklerindeki temel amacın sürdürülebilir bir yaşam oluşturmak için toplumda doğayı korumaya yönelik farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti. Şirket olarak bu kapsamda güneş enerji santrallerine yatırım yaparak, kullandıkları malzemelerin çevre ile etkileşimlerine dikkat ederek, ağaçlandırma projeleri gerçekleştirerek, hayata geçirdikleri projelerde yeşil alanlara yer vererek karbondioksit salınımını en aza indirgemek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Döveç Group’un önümüzdeki süreçte de çevre dostu girişimlerine hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.