Döveç Group tarafından hayata geçirilecek olan ‘Querencia'nın lansman gecesi dün akşam gerçekleşti

Long Beach'e büyüleyici bir atmosfer getirecek olan Döveç Group tarafından hayata geçirilecek olan 'Querencia'nın lansman gecesi gerçekleşti.

Genelde ülke turizmine yerelde ise İskele bölgesine büyük katkılar sağlayacak projenin öncülüğünü Döveç Group üstleniyor.

İskele'de bulunan The Arkın Hotel’de düzenlenen Lansman Gecesi'ne Döveç Group Direktörü Burçin Döveç, Başbakan Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Çevre ve Gençlik Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Meclis Başkanı Zorlu Töre, UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, Oda Başkanları ve birçok milletvekili katılım gösterdi.

Döveç Group Direktörü Burçin Döveç yaptığı konuşmasında;

Senelerdir vergi şampiyonluğu getiren ticari faaliyetlerin yanında sosyal sorumluluk projelerimizi çevre, eğitim, spor ve kültür alanlarında gerçekleştirirken ülkeye fayda sağlamayı görev edindiğini belirten Döveç, güçlü ve yenilikçi bir vizyonu olan Döveç Group tamamen özgün ve yaratıcı fikirleriyle yerli ve yabancıların yoğun ilgisini çekmekte olduğunu vurguladı. Profesyonel kadrosu ile dünyayla yarışan projeler üretirken olanak sağlandığında nelerin başarılabileceği bu proje ile bir kez daha görmüş olduğunu vurguladı.

Burçin Döveç’in konuşmasının ardından Cafer Gürcafer konuşmasına şu şekilde devam etti,

Ağaç ve insanın birbirine benzediğini, insan da ağaç gibi aydınlığa gitmek için derinlere kök saldığını belirtirken bizde bu ülkede var olmak için kök saldığını vurguladı.

Cafer Gürcafer konuşmasını tamamladıktan sonra Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti,

Ataoğlu, bu özel gecede herkesin burada olmasından dolayı herkese teşekkürlerini iletti.

Daha sonra ise Başbakan Ünal Üstel konuşmasına şu şekilde devam etti,

Üstel, otelimizin insanlığa kazandırdığımız gece olduğunu ve bu güzel projelere imza atan döveç Group’a ve Arkın Group’a teşekkürlerini iletti.