Uzun süre birlikte yaşadığı eşini vücudunun muhtelif yerlerinden darp edip ciddi şekilde darp eden ve 12.6.20 tarihinde kullanımındaki cep telefonundan eşinin cep telefonuna taciz mesajları gönderen E.G şikâyet üzerine tutuklandı.
Zanlı bugün 13.6.20 tarihinde “ ciddi darp ve telefonda tacizlik “ suçlamasıyla Gazimağusa kaza mahkemesinde yargıç huzuruna çıkarılarak ileride görüşülecek davasında hazır bulunmasını temin etmek maksadıyla teminata bağlandı.

Uzun süre eşini darp etti
Bugünkü teminat duruşmasında iddia makamı adına mahkemede hazır bulunan savcı Serhan Bundak meselenin soruşturmasını yürüten polis memuru Murat Öztürk’ ü ilk tanık olarak dinletti. Polis memuru Öztürk yemin altında verdiği şahadette, zanlının 30 Nisan 2020 tarihinden müşteki eşi R.G’ ye,  kendisini aldattığı gerekçesiyle defalarca ve her seferinde dozajını artırmak suretiyle vücudunun muhtelif yerlerine el ve ayakları ile vurmak suretiyle ciddi şekilde darp ettiğini söyledi. Zanlının son olarak 12.6.20 tarihinde kullanımında bulunan cep telefonu ile saat 15.50 den itibaren müşteki eşinin kullanımındaki cep telefonuna 8 adet taciz edici mesaj gönderip telefonda tacizlik suçu işlediğine değinen Öztürk, şikâyet üzerine derdest emri gereği zanlının ayni gün tespit edilip tutuklandığını belirtti.

Zanlı suçunu kabul etmedi
Zanlıya “ ciddi darp ve telefonda tacizlik” suçlamasıyla yazılı dava tebliğ edildiğini, zanlının ithamları kabul etmediğini söyleyen polis memuru Öztürk, TC vatandaşı olan zanlının ileride görüşülecek davasında hazır bulunmasını temin etmek maksadıyla teminata bağlanmasını talep etti.

KKTC dışına çıkışı yasaklandı
Huzurundaki şahadeti değerlendiren yargıç Hazan Aksun, zanlının ileride görüşülecek davasında hazır bulunmasını temin etmek maksadıyla KKTC çıkışını men ederek kimlik, seyahat belgesi ve pasaportunu polise teslim etmesi, 5000 TL nakdi teminat yatırması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücut etmesi şartıyla serbest kalması yönünde emir verdi. (MHA)