(MHA – 31-07-2021 )Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 30 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe faaliyet göstermekte olan Döveç Construction, Noyanlar Group of Company, Recaioglu ve Tunalı İnsaat Şirketi direktörlerinin Four Vision Development’ın üyeleri İskele Boğaz bölgesinde “Four Seasons Life 2” projesinin lansmanı gerçekleştirildi.

4 inşaat firmasının ortaklaşa oluşturduğu Four Seasons Life’ın havuz başında gerçekleştirilen lansmana Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ersan Saner, Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

Four Seasons Life Lansman gecesinde Döveç Construction Direktörü Burçin Döveç, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ersan Saner konuşmalarını gerçekleştirdi.

Döveç Construction Direktörü Burçin Döveç yaptığı konuşmasında;

Projelerinde 748 ailenin konaklamasına ve yurt ışından gelecek olan turistlere alternatif turizm sağlanmasından dolayı halka, bölgeye ve ekonomiye yaklaşık her yıl 4 Milyon STG getiri sağlanacağını dile getirdi.

Four Vision Development ailesi olarak çıktıkları bu yolda, bu topraklarda kazandıklarını bu topraklara yatırmayı ve yurt dışı pazarında tüm izolasyon ve ambargolara rağmen ülkelerini başarı ile temsil etmeyi kendilerine hedef ve misyon olarak belirlediklerini ifade etti.

Döveç Construction Direktörü Burçin Döveç’in konuşmasının ardından Başbakan Ersan Saner’in yaptığı konuşmasında;

Ülkenin ender inşaat şirketlerinden olan 4 inşaat şirketi Döveç Construction, Noyanlar Group of Company, Recaioglu ve Tunalı İnşaat Şirketleri tümü bir araya gelerek  “Four Vision Development” ortaklığını kurarak Four Seasons Life 1 etabını tamamladıklarını belirtti.

Başbakan Ersan Saner’in konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Tatar söz alarak yaptığı konuşmasında;

Tatar, İskele Bölgesi’ne sahip çıkarak ortaya konan vizyon ve başarılı projelerle yapılan yatırımlarla KKTC’nin marka değerinin yükselmesinin geleceğe güvenle bakmamız açısından önemine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Tatar, ortaya konan vizyonla projeyi gerçekleştiren 4 firmayı kutladı.

Bölgede imar planı ve emirnamede yapılacak değişikliklerle hem bölgenin hem de KKTC’nin önünün açılacağını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, “Bölgenin altın değerindeki potansiyelinin değerlendirilerek, böyle yatırımlarla cennet KKTC’mizin önünün açılması görevimizdir” dedi.(MHA)