Girne Belediyesi, çalışanlarına, “iş sağlığı ve güvenliği” konularında eğitim verdi.
Girne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Girne Belediyesinin Covid-19 pandemi süreci öncesinde başlattığı eğitimler, devam ediyor. 
Eğitim, Girne Belediyesi personeli iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Sıdıka Geylan, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Anıl Çağdan ve İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitüsü eğitmeni Halil Erdim tarafından verildi.
Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü, yaptığı açıklamada, 28 Ağustos’ta gerçekleştirdikleri iş sağlığı ve güvenliği eğitiminin; belediye ve Belpaz çalışanlarının, açık hava ve park, bahçe birimlerinin, çalışmaları esnasında olası iş kazası ve meslek hastalıklarını önlemeyi amaçladıklarını belirtti. 
Güngördü, çalışanların yaptıkları işin doğasında var olan tehlike ve risklerin farkına varmalarını ve farkındalıklarını artırmak amacıyla birimlerine yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildiğini söyledi. 
Güngördü: “Amacımız, işin insana, insanın da işe uyumlu hale getirilmesini sağlayıp çalışanlarımızı iş kazası ve meslek hastalıklarına karşı korumak, evlerine en az işe geldikleri sağlıkta göndermektir” dedi.