Gönyeli Belediyesi, kentin kapsamlı temizlik ve bakımı için kolları sıvadı. 3 Mayıs pazartesi günü başlayacak olan temizlik kampanyasının 10 Ağustos tarihine kadar sürmesi planlanıyor.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Y. Benli, pandemi sürecinde hijyen ve temizliğin çok daha önem kazandığını söyleyerek, her yıl olduğu gibi kenti kapsamlı bir bakımdan geçireceklerini, tam bir seferberlik anlayışı içerisinde ülkenin en temiz kenti özelliklerini koruyacaklarını belirtti.

Gönyeli kenti her yıl olduğu gibi yine kapsamlı bakımdan geçecek, 4 ay boyunca merkezinden en uzak ara sokağına kadar temizlenecek.

Gönyeli kenti harita üzerinde 3 bölgeye ayrılırken, yüzölçümü olarak %40’ına tekabül eden bölgenin bakımını Gönyeli Belediyesi’nin kendi temizlik ekibi yapacak.

Diğer 2 bölgeyi ise çıkılan ihale sonucunda Hassa Temizlik şirketi ile Osman&Ahmet Dozer işletmeleri kapsamlı bakımdan geçirecek.

Temizlik kampanyasına belediye ve ihaleye katılan işletmelerden 65 Temizlik personeli,5 Dozer, 3 Traktör, 4 Damperli kamyon,3 Çekirge tipi kamyon,2 Süpürge aracı, 1 Çöp konteyneri yıkama aracı katılacak