Gülbahar Ulutan’ın katil zanlısı Fatih Çıkrıkçı, polise verdiği ifadede cinayetin detaylarını anlattı

TAHTAYLA DÖVDÜ: Fatih Çıkrıkçı, polise verdiği ifadede, hunharca işlediği cinayeti anlattı. Önce eline aldığı tahta sopa ile Gülbahar Ulutan’ı öldüresiye dövdüğünü söyleyen Çıkrıkçı, daha sonra ölene kadar kadına bıçak sapladığını kaydetti

DELLİLLERİ SAKLADI: Soğuk kanlı bir şekilde kadını öldüren Fatih Çıkrıkçı, daha sonra kuytu bir yere giderek üzerindeki kanlı elbiseleri çıkardı. Elbiseleri ve cinayette kullandığı bıçağı sakladı. Çıkrıkçı, itirafının ardından polise delileri sakladığı yeri de gösterdi

BARIŞMAMIŞ: Katil zanlısı Fatih Çıkrıkçı, ‘eski sevgilisi’ olarak tanımladığı Gülbahar Ulutan’ın kendisiyle barışmak istememesini cinayete gerekçe olarak gösterdi. Çıkrıkçı, 8 gün daha poliste tutuklu kalacak.

Gönyeli’de 31 Ekim tarihinde temizlik için gittiği evde eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürülen Gülbahar Ulutan’ın katil zanlısı Fatih Çıkrıkçı, polise cinayetin detaylarını anlattı.
Alınan 3 günlük tutukluluk süresinde polise gönüllü ifade veren Çıkrıkçı, cinayette kullandığı bıçağı ve sakladığı kıyafetlerin yerini de polise gösterdi.

Çıkrıkçı, cinayetin ardından kimlerin yardımı ile saklandığını da polise anlattı.

Çıkrıkçı, ek tutukluluk talebi ile dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Cenkay İnan, Fatih Çıkrıkçı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek 8 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Tahta sopa ile öldüresiye dövdü

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Müfettiş Muavini Emirali Gürler, zanlı Fatih Çıkrıkçı’nın “Taammüden adam öldürme” suçundan tutuklandığını anlattı.

Müfettiş Muavini Emirali Gürler, cinayetin 31 Ekim tarihinde Gönyeli Akgünler Sokak’ta işlendiğini ve Gülbahar Ulutan’ın göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü anımsattı.

Gürler, zanlının tespit edilerek tutuklandıktan sonra 2 Kasım tarihinde mahkemeye çıkartılarak, aleyhinde 3 gün tutukluluk emri alındığını belirtti.

Zanlının tutuklulukta verdiği ifadede kendisi ile barışmayı reddeden eski sevgilisi Ulutan’ın gündelikçi olarak çalıştığı eve giderek kadını önce tahta sopa ile öldüresiye dövdüğünü anlattığını kaydeden Gürler, zanlının daha sonra kadını gelişigüzel bıçakladığını anlattığını söyledi.

Bıçak ve kanlı elbiseler bulundu

Gürler, Çıkrıkçı’nın olayda kullandığı bıçağı ve cinayetin ardından değiştirdiği kanlı kıyafetleri sakladığı yeri polise gösterdiğini söyledi.

Zanlının tüm detayları itiraf ettiğini kaydeden Gürler, Gülbahar Ulutan’ın göğsüne ve vücuduna aldığı 13 bıçak darbesi sonucu hayatını kaybettiğini ifade etti.

Boş bir çiftlik evinde saklanıyordu

Cinayetin ardından zanlının olay yerinden kaçtığını ve Alayköy’de boş bir çiftlik evinde saklandığını belirten Gürler, alınan bilgi sonucu düzenlenen operasyonda Çıkrıkçı’nın 2 Kasım tarihinde tespit edilerek tutuklandığını söyledi.

Çıkrıkçı’yı sakladığı tespit edilen zanlıların da tutuklandığını belirten Gürler, İsmail Kiliç ve Murat Sazak’ın “Feri fail” suçlarından tutuklandıklarını kaydetti.

Soruşturma sürüyor

Müfettiş Muavini Emirali Gürler, zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini halen aranmakta olan emareler olduğunu ifade ederek Fatih Çıkrıkçı’nın 8 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

KAYNAK: Havadis