Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarında yayınlanan ve Levent Kutay’ın hazırlayıp sunduğu ‘50+1’ adlı programa katılarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ataoğlu, bugün saat 15.00’te tüm turizm paydaşlarıyla bir toplantı gerçekleştireceklerine dikkat çekerek, yetkililerle birlikte bir ‘Turizm Üst Kurulu’ kuracaklarını açıkladı.

“Paydaşlarımızın başkanları, işletme sahipleri, hava yolları yetkililer, taşımacılık yetkilileri gibi birçok paydaşla birlikte Turizm Üst Kurulu gibi bir kurul oluşturuyoruz” ifadelerini kullanan Ataoğlu, “Birlikte bu kararları alarak, yürütebileceğimiz, Sağlık Bakanlığı ve Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’ne aktarma şansımız olacak. Bu önemli bir olay… Önemli bir adım atılıyor… Turizm camiası içerisindeki paydaşlarla birlikte hep birlikte çalışmalarımızı yaparak, sahip çıkacağız” diye konuştu.

Hedefin açılıma yönelik tedbirler olduğuna vurgu yapan Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu, “Bütün paydaşların da görüşleri alınarak, sağlıklı ve verimli bir turizmin başlamasını hedefliyoruz” dedi.

k:kp