Kıbrıs Vakıflar İdaresi sponsorluğunda Güzelyurt Kurtuluş Lisesi öğrencileri arasında yapılan “Geleneklerimizde Yardımlaşma ve İyilik” temalı kompozisyon yarışması ile Şehit Turgut Ortaokulu öğrencileri arasında yapılan “Engelli Birey ve İyilik” temalı kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül törenleri yapıldı.

Vakıflar İdaresinden verilen bilgiye göre, törenler, Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Müdürü Tevfik Direnç, Genel Ortaöğretim Dairesi Müdürü Ali Yaman ve Engelliler Dayanışma Derneği başkanı Ömer Suay’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

BENTER: “HERKES İYİLİK YAPABİLİR, YAPMALIDIR”

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter ödül töreninde yaptığı konuşmada, gençlere ve eğitime yönelik projelere her zaman destek olduklarını, okullardan yetişen gençlerin iyi karakterli iyi ahlâklı gençler olarak insanlara faydalı olmalarını arzu ettiklerini belirtti. 

Benter konuşmasının içeriğinde çevrede iyilik yapmak için birçok konu olduğunu söyleyerek iyiliğin anlatılması, öğretilmesi için düzenlenen kompozisyon yarışmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.